SiolNET. Avtomoto Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Free2move – najlažja pot do avtomobila

Oglasno sporočilo

Mobilna aplikacija in spletna platforma Free2move vam omogočata, da v nekaj preprostih korakih najamete vozilo, ki ga potrebujete. Free2move bo v prihodnje omogočal tudi, da na enem mestu dostopate do storitev souporabe vozil, storitev prevoza, vozil na zahtevo, rezervacij parkirnih mest, upravljanje električnih polnilnih postaj, upravljanje in souporabo voznega parka za poslovne namene ter svetovanje na področju e-mobilnosti.

Foto: Žiga Intihar | Foto: Foto: Žiga Intihar

V Sloveniji je trenutno na voljo kratkoročni najem za en dan do največ enega meseca. V prihodnje pa se bo Free2move razširil še na druge storitve in tako omogočal edinstven sistem novodobne mobilnosti.

Free2move omogoča preprost dostop do vozila, saj so na mobilni aplikaciji ali spletni platformi storitve na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in so 100-odstotno digitalne.

Kako najhitreje in najlažje do avtomobila?

Free2move vam to omogoča v nekaj preprostih korakih. Obiščite spletno stran www.free2move.si ali prenesite mobilno aplikacijo v trgovini Google play ali Apple store.

Prvi korak je registracija in ustvarjanje uporabniškega računa, nato izberete lokacijo, kjer želite prevzeti svoje vozilo, označite še čas prevzema in vračilo vozila in iskanje med pestro izbiro avtomobilov se začne. Ponudba vozil Free2move je raznolika in vsakemu omogoča, da najde tisto vozilo, ki ga potrebuje za izlet s prijatelji ob koncu tedna, velik avto za smučanje z družino, mali avto za po mestu, terenca za v hribe ali limuzino za službeno pot.

Za uspešno dokončan najem vozila pa bo poskrbel agent Free2move, pri katerem boste prevzeli in vrnili vozilo. Najboljše pa je, da lahko vozilo vrnete tudi pri drugem agentu Free2move.

free2move_-_Photo_ar-107_plakat_2 | Foto:

Trenutno je v voznem parku Free2move na voljo 120 vozil na 14 agentskih mestih po Sloveniji. Do konca leta 2023 bo v voznem parku na voljo več kot 500 vozil na 50 agentskih mestih.

Mobilna aplikacija Free2move pa omogoča še dodatno prednost, saj s pomočjo vklopljene lokacije omogoča funkcijo iskanja vozil, ki so v vaši bližini in na voljo v izbranem terminu. Pri vseh vozilih pa si lahko izberete tudi dodatno opremo, kot so otroški stolček, zimske verige, vlečna kljuka in vse drugo, kar potrebujete.

FREE2MOVE51505_1920px | Foto:

Avto lahko tudi zavarujete tako v primeru mladega voznika kot tudi v primeru poškodb vozila. Tako ste lahko popolnoma brez skrbi.  

Avto, ki ste ga najeli, pa lahko kar trije vozniki vozite brez kakršnegakoli doplačila. S Free2move vožnja postane zabavna in preprosta – najamete avto, ko ga potrebujete, nato ga vrnete in ga ponovno najamete za svoje vsakodnevne aktivnosti, izlete, dopuste in drugo.

Foto: Žiga Intihar | Foto: Foto: Žiga Intihar

Free2move v Sloveniji deluje pod okriljem skupine Emil Frey, ki trenutno omogoča dostop do avtomobilskih znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors, Peugeot in Smart.

Free2move vam ponuja storitve jutrišnje mobilnosti in je rešitev za spremenjene navade ljudi in za vse tiste, ki razmišljate drugače. Danes je prisoten že v 170 državah in ima več kot 1,2 milijona aktivnih uporabnikov, 400 tisoč vozil za najem, 500 tisoč parkirnih mest, 195 tisoč polnilnih mest in 600 tisoč poslovnih pogodb.

To je inovativna priložnost, da pridete do avtomobila po drugačni poti kot drugi, predvsem pa hitro in preprosto prek mobilne aplikacije ali spletne platforme, zato je Free2move danes vsekakor najlažja pot do avtomobila.

Obiščite spletno mesto Free2move.

Free2move je na voljo tudi kot mobilna aplikacija v trgovini Google play ali Apple store.

Sledite novostim na družbenih omrežjih Free2move Slovenija:

Facebook
  
Instagram
Linkedin

Naročnik oglasnega sporočila je C AUTOMOBIL IMPORT D.O.O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin