SiolNET. Trendi Zdravje
Vsebino omogoča Vzajemna
  • Messenger
  • Messenger

Največja slovenska spletna telovadnica

vadba |  | Foto:
Vsebino omogoča Vzajemna

Z novoletnimi zaobljubami smo že opravili. Ali smo nanje popolnoma pozabili ali pa še pridno vztrajamo pri zastavljenih ciljih.

Najkoristneje bi bilo, če bi si vsi zadali vsaj eno – več gibanja. Od dobre telesne pripravljenosti sta odvisna naše počutje in uspešnost tudi na drugih področjih našega življenja, zato se je za to, da v svoj dnevni urnik vpeljemo redno vadbo, vredno potruditi.

V idealnem svetu bi imeli veliko časa za vse, kar nas resnično zanima, tudi za različne vadbe, ki bi se jih lotili, kadarkoli bi želeli, ob tem pa bi lahko vsako drugo obveznost gladko izbrisali s seznama vsakodnevnih opravkov. V resničnem svetu pa nam komaj uspe najti nekaj minut, da naredimo malce obveznih razteznih vaj brez dodatne opreme.

vadba | Foto:

Če še nismo našli vadbe, ki bi nam prižgala iskrice v očeh in nas napolnjevala z življenjsko energijo, je čas, da začnemo iskati nekaj primernega zase. Nekaj, kar bomo zmogli obdržati za vedno. Ob tem ponavadi pomislimo na skupinske vadbe, drage članarine in nakup najnovejše telovadne opreme. Vendar ni nobene potrebe, da bi šli po tej poti.

Vsi, ki si ne morejo predstavljati, da bi vadili v skupini z drugimi ljudmi ali si kupovali novo opremo, se lahko veselijo široke izbire različnih spletnih vadb. Odkar se je tudi vadba z inštruktorjem preselila na splet, ni več nobenega opravičila za to, da premalo telovadimo ali da sploh ne.

Poskusimo vaditi po spletnih videih. Spoznali bomo, da je to najboljši način za vadbo in tudi najboljši način, da redno gibanje vključimo v svoje življenje. Vse, kar potrebujemo za uspešen začetek, imamo že pri roki.

Vadba v udobju našega doma

vadba | Foto:

Pri skrbi za redno gibanje nam je lahko v veliko pomoč spletna vadba. Tudi z rednimi spletnimi treningi lahko dosežemo izvrstne rezultate, pa naj bo to boljša drža, ravnotežje, mišična moč, preoblikovanje telesa ali izboljšanje počutja.

Potrebujemo le nekaj prostora, udobna oblačila in internetno povezavo ter napravo z zaslonom. Da se ne bomo izgubljali v poplavi najrazličnejših spletnih vadbenih programov, priporočamo slovensko spletno telovadnico varuhzdravja.si, kjer so različne vadbene programe za nas pripravili izkušeni slovenski vaditelji.

Vadba, ki si jo izberemo, ko imamo čas

vadba | Foto:

Glavni prednosti spletne telovadnice varuhzdravja.si sta, da je na voljo 24 ur na dan in da ponuja brezplačne vadbe.

Izkušeni vaditelji so pripravili nabor najbolj priljubljenih vadb za različno pripravljene posameznike, tako da si vrsto vadbe in težavnost lahko izberemo glede na svoje želje in sposobnosti.

Dolžina posamezne vadbene enote je 15 minut, kar je ravno prav, da naredimo nekaj dobrega zase. Uporaba vadbenih programov ni omejena, lahko vadimo vsak dan, večkrat na dan.

Vstopite v največjo slovensko spletno telovadnico.

V Spletni telovadnici je mogoče vaditi tudi s priznanima inštruktorjema, Janijem Kovačičem in Špelo Pretnar. | Foto: V Spletni telovadnici je mogoče vaditi tudi s priznanima inštruktorjema, Janijem Kovačičem in Špelo Pretnar.

V spletni telovadnici varuhzdravja.si je na voljo je več kot sto vadb v živo vsak mesec. Lahko izbirate med naslednjimi brezplačnimi vadbami:

Seznam posameznih vadb je razdeljen na vadbe, ki potekajo v živo, in na posnetke vadb, ki si jih lahko ogledamo vedno. Dostop do vseh preteklih vadb je namreč neomejen.

Bi hujšali ali se sproščali? Prilagojeno našim ciljem.

vadba | Foto:

V spletni telovadnici varuhzdravja.si lahko izbiramo med petimi cilji:

- zdravo hujšanje,
- fit in izoblikovano telo,
- gibljivost in mobilnost telesa,
- sprostitev za dušo in telo,
- zdravje in dobro počutje.
 

Na podlagi naše izbire bo ekipa strokovnjakov vsak teden brezplačno pripravila predlog vadb, s katerimi boste hitreje in učinkoviteje dosegli zastavljene cilje.

Vadbeni program je prilagojen vašim potrebam in vadbenim ciljem. Vse vadbe v spletni telovadnici Varuha zdravja so v slovenskem jeziku.

Več ugodnosti za zavarovance Vzajemne

vadba | Foto:

Vzajemna ADV | Foto: Varuh zdravja je edinstven program aktivnega varovanja zdravja. Z njim Vzajemna vaše zdravje ne le zavaruje, temveč vam pomaga zanj tudi skrbeti in ga ohranjati. Spletna telovadnica Varuh zdravja je odprta za vse, ki želite narediti nekaj dobrega zase.

Vendar je Varuh zdravja veliko več kot le največja slovenska spletna telovadnica, je celovit program aktivnega varovanja zdravja.

Zavarovancem Vzajemne omogoča brezplačne zdravstvene preglede, naročanje pri zdravnikih specialistih, popuste v zdraviliščih, na smučiščih, kopališčih, v fitnes in wellnes centrih, ugodne aktivne počitnice, popuste pri nakupu opreme za šport itd. Več o aktualnih ugodnostih preberite tukaj.

delitve: 81
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin