Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 6. 2014,
13.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ceca koncert Maribor hotel

Četrtek, 26. 6. 2014, 13.57

8 let

Mariborčani Ceci dali celo nadstropje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Srbska folk pevka Ceca je mariborskim organizatorjem koncerta postavila precej zvezdniške zahteve. Takšne, kakršnih si ne omislijo niti največji svetovni zvezdniki.

V soboto se je v Mariboru zgodil veliki open air koncert ob 20. obletnici Ribičije. Pred več kot desettisočglavo množico je nastopila ena najbolj priljubljenih balkanskih pevk, Svetlana Ražnatović - Ceca, organizatorji pa so poskrbeli tudi za nastop Jurija Zrneca in ansambla Saše Avsenika.

V velikem pričakovanju je občinstvo z navdušenjem pozdravilo glasbeno zvezdo večera, Ceco, ki je Štajerce očarala s svojo pojavo, odlično energijo in uspešnicami. ''Slovenija je čudovita in prelepa dežela, ki jo rada obiščem in v kateri se počutim res lepo. Občinstvo, ki me spremlja, je odlično. Dajo mi občutek, da se me veselijo, da sem tukaj dobrodošla in zaželena. Prav tako se tega tudi sama zelo veselim,'' je pred koncertom izjavila srbska diva, ki je več kot očitno izredno uživala na koncertu v štajerski prestolnici in vtise po prihodu z odra nasmejano, kratko in jedrnato pokomentirala: ''Preprosto fenomenalno!'' Ceca je v Mariboru praznovala tudi svoj rojstni dan, zbrano občinstvo pa ji je zapelo Vse najboljše.

Ceca prepovedala vprašanja o Karleuši A Ceca je pokazala, da je resnično (preveč) zvezdniška in od glavnega organizatorja prireditve Zlatka Horvata je zahtevala, da mora za njeno ekipo zakupiti celotno nadstropje enega najbolj znanih in najdražjih hotelov v Mariboru, pa tudi na prizorišču koncerta je zahtevala ločene prostore, ki jih je lahko uporabljala le ona s svojo ekipo. Pa še ena zanimivost: pred koncertom je Ceca novinarjem obljubila nekaj minut za izjave okoli desete ure zvečer, vsa vprašanja je tri dni pred koncertom skrbno pregledal njen menedžment, novinarji so dobili navodilo, naj ne sprašujejo ničesar drugega, ker mogoče ne bodo dobili odgovora. Prav tako bi intervju v trenutku prekinila, če bi vprašanje naneslo na njeno kolegico Jeleno Karleušo. Na koncu se je odločila, da bo novinarjem nekaj minut za izjave namenila po končanem koncertu okoli pol druge ure zjutraj. Temu pa lahko rečemo zvezdniške muhe.

Ne spreglejte