Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 8. 2013,
15.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Oprah Winfrey Lindsay Lohan intervju pogovor

Ponedeljek, 5. 8. 2013, 15.58

8 let

Kaj je Lindsay izdala Oprah?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Lindsay Lohan je na poti k popolni ozdravitvi in opuščanju vsega slabega, kar ji je v zadnjem času močno uničilo življenje. Očitno je del te poti tudi intervju, v katerem bo povedala vse.

Lindsay Lohan se je podobno kot pred njo padli angel kolesarstva Lance Armstrong čustveno razgalila pred kraljico TV-ekranov Oprah Winfrey. Za Lindsay, ki se je pred kratkim vrnila z 90-dnevnega odvajanja od prepovedanih substanc in alkohola, bo to prvi intervju, v katerem pa je menda Oprah povedala prav vse: od tega, s čim vse je bila zasvojena, do tega, kaj se je dogajalo v njeni glavi in življenju.

V intervjuju, ki ga bodo predvajali 18. avgusta, bo Oprah povsem odprto Lindsay vprašala med drugim tudi: "Si odvisnica?" in "Kako se počutiš, ko si za otroke sinonim tega, kaj se zgodi mladostniškim zvezdam, ki skrenejo s poti?"

Lindsay je odgovorila na vsa vprašanja, saj naj bi bil intervju njena pot v ponovno normalno življenje. Zvezdnica je pred kratkim tudi že vodila kratek del oddaje Chelsea Lately, v načrtu pa ima tudi osem delov dokumentarne oddaje, v kateri bo kamera spremljala zvezdnico na njeni poti do dokončne rehabilitacije, ki se je začela sicer po nalogu sodišča, a jo je zvezdnica, vsaj za zdaj, očitno vzela precej resno.

Trojica pod imenom Manche, Rale in Armani je poskrbela za skladbo z naslovom Ove godine, ki so jo številni mediji na področju nekdanje Jugoslavije že opisali kot prvi slovenski balkanski hit.

Trije fantje, poimenovali so se Manche, Rale in Armani, so povsem iz dobre volje in spontano v studiu zaradi druženja dobili idejo, da bi naredili skladbo, ki bi govorila o poletnih zabavah, dekletih in ljubezni, in tako je nastala skladba Ove godine, ki pa je že v dobremu tednu na YouTubu postala prava uspešnica.

Ne spreglejte