Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Ponedeljek,
22. 7. 2013,
13.57

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Jerca Zajc Šušteršič

Ponedeljek, 22. 7. 2013, 13.57

7 let, 12 mesecev

Foto: Jerca Zajc Šušteršič brez ličil

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Fotografiranje brez ličil? Brez težav, pravi Jerca Zajc Šušteršič, ki s svojo vitalno energijo naleze vse v bližini.

Močno poletno sonce je bila edina ovira pri fotografiranju. Ličil ni pogrešala, saj jih sicer ne mara. Jerca Zajc Šušteršič je, ko ugasnejo luči studia oddaje Danes, povsem običajna ženska, ki lovi svoj čas med eno obveznostjo in drugo in si ne beli glave s prvimi majhnimi gubicami.

"Najraje sem nenaličena. Preden grem od doma, se po navadi namažem samo s kremo za obraz in nekaj glosa za ustnice. Včasih uporabim maskaro," nam je uvodoma razložila energična Jerca, ki je na opoldansko poletno snemanje prišla kar s krekerjem v roki. "To je moj zajtrk in kosilo," je povedala in tako nakazala, da je njen delovnik resnično zelo natrpan.

Skromna maratonka Jerca poskuša živeti čim bolj zdravo življenje, obožuje sadje in zelenjavo, za vso družino pa pripravi tudi sveže smutije. Rada se tudi pregreši. Najraje ima kakšno čokoladno tortico ali pehtranovo potico, poleti pa si vsak dan privošči tudi sladoled.

Odkar ima hčerko, je šport, s katerim se ukvarja že vrsto let, postal njena najljubša razvada. Dvakrat na teden teče, poleti veliko plava. Ni ženska, ki bi bila obsedena z lepotnimi pripomočki, saj jih ne potrebuje prav veliko. Kremo ji zmeša teta farmacevtka, njena največja skrb pa je dobro čiščenje kože po koncu snemanja, ko je na njenem obrazu kar debel sloj ličil.

Staranja se ne boji, saj je gubice ne skrbijo. Bolj kot lepotnih sprememb pa se Jerca boji fizičnih, saj bi jo najbolj bolelo, da z leti ne bi več mogla biti tako športno aktivna: "Moja motivacija je, da grem vsako leto na maraton in vsakič dosežem boljši čas, ampak enkrat se bo to seveda obrnilo. Ne vem pa, kako bom takrat to sprejela."

Poletje je njen čas Poletje pa ni samo čas za slastne sladoledne pregrehe. Zelo rada uživa v kopalkah in v kakšni poletni oblekici, ob kozarčku stisnjenega soka ali koktajlu. A hkrati tudi ona prizna, da ji prija, ko jo uredijo za snemanje, se prepušča nasvetom stilistke in tako obleče stvari, ki jih sicer ne bi nikoli.

Naslednji torek bomo razgalili Manco Špik.

Ne spreglejte