Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 5. 2013,
14.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

David Beckham Victoria Beckham

Petek, 17. 5. 2013, 14.22

8 let

David Beckham: večna modna ikona med nogometaši

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
David Beckham, najbolj znan nogometaš, ki je premikal meje mode in se s svojo podobo za vedno vtisnil v spomin velikemu številu žensk.

David Beckham, 38-letni britanski nogometaš, ki je igral za različne klube po Evropi in za LA Galaxy v Združenih državah Amerike, se je uradno poslovil od aktivnega igranja nogometa. Postal je prava modna ikona, nekateri nogometaši so mu hitro sledili in se začeli truditi za svoj videz, predvsem kar zadeva pričeske.

Družina Beckham, afere in medijsko napihovanje David in Victoria Beckham sta se spoznala že v poznih devetdesetih letih in se leta 1997 tudi poročila. Skupaj imata štiri otroke: 14-letnega Brooklyna, 11-letnega Romea, 8-letnega Cruza in dveletno Harper Seven. Kmalu po poroki sta Victoria in David postala modni ikoni in še danes veljata za najbolj moden zvezdniški par. Victoria je zadnjih nekaj let tudi modna oblikovalka in pravi, da je moda njena strast.

Čeprav se zdi, da so srečna družina, ki se nenehno seli iz enega mesta v drugo, se je po medijih veliko govorilo, da je David Victorio prevaral kar trikrat. Prvič naj bi jo prevaral leta 1998 z manekenko Emmo Ryan, nato leta 2004 z varuško njunih sinov Abbie Gibson in z Rebecco Loos, špansko manekenko. Zakonca sta težave rešila in sta zdaj poročena že štirinajst let. David je afere strogo zanikal. Victoria se je kljub temu odločila za tožbo varuške Gibson, saj je ta, potem ko sta jo odpustila, medijem prodajala informacije o njunem zakonu.

Večna modna ikona Ob imenu David Beckham se nam prikaže slika različnih stilov, pričesk in modnih tveganj, ki so kmalu postali tudi modne zapovedi. Je nogometaš, ki se spozna na modo in se ne boji izraza metroseksualec. Poleg tega da je sam postal modna ikona, sta z ženo Victorio velikokrat usklajeno oblečena, in zdi se, da bolj modne družine ne boste našli.

David ima rad modo in je bil uradni obraz številnih modnih blagovnih znamk, v zgodovino mode pa se je zapisal predvsem s svojimi pričeskami. Videli smo ga s platinasto blond lasmi, s kitkami, z dolgimi lasmi in z legendarno irokezo, ki je kmalu postala sinonim za pričesko nogometašev.

Krasil številne naslovnice in osrečeval ženske Rad se lepo obleče in nakupuje oblačila, postal pa je tudi obraz nekaterih velikih modnih hiš. Med njimi je tud H&M, za katerega je pred kratkim posnel video, kjer teče le v spodnjicah. En najbolj znanih reklamnih oglasov pa je nedvomno tisti za znamko Emporio Armani, kjer je poziral le v belih spodnjicah.

Poleg številnih oglasov, ki smo jih lahko videli na malih zaslonih in na velikih plakatih po mestu, je nogometaš velikokrat pristal na naslovnicah različnih revij – tako modnih kot športnih. Včasih sam, včasih z Victorio, a vedno seksi.

Njegova zgodba v knjigi in na telesu Ko je lani David prvič poziral v spodnjicah za švedskega giganta H&M, je poleg svojega telesa razkril tudi veliko tatujev. Povedal je, da vsak drugače izraža svoja čustva in da jih on izraža prek tatujev.

Ima jih kar nekaj, med drugim tudi imena vseh štirih otrok. Na hrbtu ima vtetoviranega velikega angela varuha, ki naj bi čuval njegove otroke. Na roki ima številko sedem, saj je bila dolga leta to njegova številka dresa. Na eni roki ima vtetovirano sliko Victorie in ob tem tekst, ki pravi: "Vedno ob tebi." Vtetoviral si je tudi deset vrtnic, ki označujejo deseto obletnico njune poroke. Pravi, da obožuje tatuje in da nikoli ne ve, kateri od teh bo zadnji.

Svojo zgodbo predstavlja s pomočjo poslikave svojega telesa, leta 2004 pa je izdal tudi knjigo Moja zgodba, kjer je opisal svoje otroštvo in prva leta z Victorio. Poleg tega je prav tam razkril, da je vedno vedel, da se bo poročil z njo. Že ko jo je prvič videl na televiziji, je prijatelju rekel, da je to njegova bodoča žena. In želja se mu je uresničila.

Ne spreglejte