SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Caffeine Hours letos že tretjič

2

termometer

Enodnevni festival, posvečen majhnim neodvisnim založbam in oblikovalcem, katerih glavni medij ustvarjanja je papir, bo jutri spet zasedel Metelkovo.

Caffeine Hours bo jutri, 12. 7., po 17. uri na Metelkovo spet privabil tiste, ki jih zanimata papir in tisk. Papir kot medij ustvarjanja grafičnih, literarnih ali drugih umetniških del. Ta enodnevni festival, ki je obenem tudi tržnica izdelkov, se bo letos odvil že tretjič.

V ospredju so majhne neodvisne založbe, ki izdajajo majhne naklade, ter neodvisni umetniki, oblikovalci in skupine, ki bodo na stojnicah ponudili različne izdelke: zine, grafike, plakate, fotografije … Pa tudi izdelke iz blaga z natisnjenimi motivi, na primer majice in torbe.

Ob 17. uri se bo tako odprla tržnica izdelkov, ob 19. uri pa bo čas za delavnico ustvarjanja skupnega zina Caffeine Hours, ki ga bodo lahko soustvarjali vsi zainteresirani obiskovalci.

Organizatorji zato vabijo vse, da s seboj na Metelkovo prinesejo svoje fotografije, risbe, ilustracije, morda poezijo ali prozo … Vse, s čimer bi radi prispevali k ustvarjanju. Na voljo bodo tudi fotokopirni stroj, papir in spenjači. Ob 20.30 bo sledila še dobrodelna dražba. Različni slovenski oblikovalci bodo na njej ponudili svoje izdelke, izkupiček pa bo namenjen koprskemu zavetišču za živali.

V primeru dežja bo dogajanje prestavljeno v Menzo pri koritu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin