SiolNET. Trendi Potovanja
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tečaj joge in meditacije za sproščanje duha

4

termometer

Vas zanimajo joga, meditacija in obvladovanje stresa? Od 28. 11 do 30. 11.2014 pridite na vikend joge v Hotel Tisa na Pohorju.

Tečaj je namenjen vsem, ki jih zanimajo joga, meditacija in obvladovanje stresa. Z vadbo joge se izboljšajo gibljivost, koordinacija, vzdržljivost in moč telesa ter ravnotežje, pozitivno deluje na hormonsko ravnovesje, delovanje notranjih organov, prebavo, krvni obtok ter pripomore k večji umirjenosti, osredotočenosti in boljšemu obvladovanju stresa.

Vadba joge je namenjena predvsem poglabljanju stika s seboj, zavedanju in krepitvi telesa. Postala je ena najbolj priljubljenih vadb, saj najbolj celostno obravnava vse plasti človeka. Z vadbo joge se izboljšajo gibljivost, koordinacija, vzdržljivost in moč telesa ter ravnotežje, pozitivno deluje na hormonsko ravnovesje, delovanje notranjih organov, prebavo, krvni obtok ter pripomore k večji umirjenosti, osredotočenosti in boljšemu obvladovanju stresa. Joga je meditacija v gibanju. Vikend joge bo predstavil tudi osnovne dihalne vaje (pranajamo), ki nas očistijo ter napolnijo z energijo, tehnike osredotočanja, sproščanja in meditacije. Počutje po celostni vadbi joge je izvrstno na vseh ravneh!

Fizična zahtevnost vadbe bo prilagojena skupini, vikend joge je primeren tudi za začetnike.

Informacije in rezervacije: Hotel Tisa, Hočko Pohorje 40, 2208 Pohorje Tel. 02 603 61 00, g. Robert Jeršič 041 372-421; hotel.tisa@telekom.si; www.telekom.si/turizem

Na naši spletni strani prijava že poteka.

Pokličite zdaj in si zagotovite mesto v skupini!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin