Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 8. 2016,
13.40

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Si.mobil

Natisni članek

Si.mobil advertorial Plažnice

Torek, 30. 8. 2016, 13.40

2 meseca

Kaj se skriva v kovčku gospe Golob?

Vsebino omogoča Si.mobil
Plažnice

Naglica je botrovala okoliščinam, ki bodo popestrile noč gospodu Kovaču. Kaj se skriva v kovčku gospe Golob, boste izvedeli v novi Plažnici Aljoše Harlamova.

Plažnice so brezplačne kratke zgodbe za preganjanje poletnega dolgčasa izpod prstov priznanih slovenskih avtorjev.

Namenjene so tako tistim, ki jim je v kovčku zmanjkalo prostora za knjigo, kot tistim, ki jim je smisel življenja branje na plaži. Nova Plažnica izide vsak torek, četrtek in soboto v tednu na: plaznice.odljudi.si.

Gospod Kovač je šel po večerji v kopalnico, se stuširal, ko pa si je nameraval umiti zobe, ni imel zobne ščetke na običajnem mestu nad umivalnikom, zato je šel iskat svoj kovček.(Aljoša Harlamov, Kovčka)  

 | Foto:


Aljoša Harlamov

Aljoša Harlamov (1983) je literarni kritik in urednik (revija Mentor, Airbeletrina), esejist in kolumnist. Avtor romana Bildungsroman (Litera, 2009), trenutno piše kriminalko o Francetu Prešernu. Stritarjev nagrajenec za literarno kritiko (2014), pred časom doktoriral na slovenistiki v Ljubljani. Ko ne bere, piše; ko ne piše, bere; ko gleda nogomet, tvita; ko ne gleda nogometa, gleda tv serije, in ko ne dela ne enega ne drugega, ne tretjega ne četrtega, spi. Ali pa visi na internetu.


"Prelistajte" še po preostalih Plažnicah:

Kaj boste brali letošnje poletje?

Ne spreglejte