SiolNET. Trendi Potovanja
Vsebino omogoča Si.mobil
  • Messenger
  • Messenger

Kaj se skriva v kovčku gospe Golob?

Plažnice
Vsebino omogoča Si.mobil

Naglica je botrovala okoliščinam, ki bodo popestrile noč gospodu Kovaču. Kaj se skriva v kovčku gospe Golob, boste izvedeli v novi Plažnici Aljoše Harlamova.

Plažnice so brezplačne kratke zgodbe za preganjanje poletnega dolgčasa izpod prstov priznanih slovenskih avtorjev.

Namenjene so tako tistim, ki jim je v kovčku zmanjkalo prostora za knjigo, kot tistim, ki jim je smisel življenja branje na plaži. Nova Plažnica izide vsak torek, četrtek in soboto v tednu na: plaznice.odljudi.si.

Gospod Kovač je šel po večerji v kopalnico, se stuširal, ko pa si je nameraval umiti zobe, ni imel zobne ščetke na običajnem mestu nad umivalnikom, zato je šel iskat svoj kovček.(Aljoša Harlamov, Kovčka)  


Aljoša Harlamov

Aljoša Harlamov (1983) je literarni kritik in urednik (revija Mentor, Airbeletrina), esejist in kolumnist. Avtor romana Bildungsroman (Litera, 2009), trenutno piše kriminalko o Francetu Prešernu. Stritarjev nagrajenec za literarno kritiko (2014), pred časom doktoriral na slovenistiki v Ljubljani. Ko ne bere, piše; ko ne piše, bere; ko gleda nogomet, tvita; ko ne gleda nogometa, gleda tv serije, in ko ne dela ne enega ne drugega, ne tretjega ne četrtega, spi. Ali pa visi na internetu.


"Prelistajte" še po preostalih Plažnicah:

Kaj boste brali letošnje poletje?

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin