SiolNET. Trendi Potovanja
Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

  • Messenger
  • Messenger

Dan, ko smo dobili obisk iz vesolja

 | Foto:
Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Kaj bi storili, če bi nas obiskala bitja z drugega planeta? Bi prestrašeno bežali ali jih pozdravili z navdušenjem? V razmislek si preberite zgodbo Stik avtorja Boštjana Gorenca – Pižame.

Plažnice so brezplačne kratke zgodbe za preganjanje poletnega dolgčasa izpod prstov priznanih slovenskih avtorjev.

Namenjene so tako tistim, ki jim je v kovčku zmanjkalo prostora za knjigo, kot tistim, ki jim je smisel življenja branje na plaži. Nova Plažnica izide vsak torek, četrtek in soboto v tednu na: plaznice.odljudi.si.

Stekla sta iz lokala in se zazijala v nebo. Nad njima se je sločila vesoljska ladja, ki ji ne bi ravno pripisal, da je preletela vesoljske širjave. (Boštjan Gorenc − Pižama: Stik

 | Foto:  


Boštjan Gorenc - Pižama:

Boštjan Gorenc - Pižama (1977) je v zadnjih dveh letih preoral odre po vsej Sloveniji s solo stand-up predstavo 50 odtenkov njive ter bil žar mojster vročih pečenj Vida Valiča in Perice Jerkovića. Na kulturni praznik je izdal eno najbolje prodajanih domačih knjig leta sLOLvenske klasike 1, z Matejem de Ceccom pa pripravljata drugi zvezek pustolovskih stripov o Šnofijevi druščini. Na mreži Apparatus z Anžetom Tomićem ustvarja podkast Glave in upa, da George R. R. Martin ne bo izdal Vetrov zime pred jesenjo, ker mora prej do konca prevesti Svet ledu in ognja.


"Prelistajte" še po preostalih Plažnicah:

Kaj boste brali letošnje poletje?

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin