Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 2. 2015,
15.22

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Valentinovo

Četrtek, 12. 2. 2015, 15.22

6 let, 6 mesecev

Želja vseh: še več akcije v dvoje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Raziskava Ona-On.com o ljubezenskem in erotičnem utripu med Slovenci je pokazala, da si večina anketiranih želi čim več akcije v dvoje.

Največji slovenski spoznavni portal Ona-On.com je izvedel raziskavo, da bi preveril, kakšno je ljubezensko in erotično razpoloženje med Slovenci. Spletno anketo je v celoti izpolnilo 1078 anketirancev, k izpolnitvi spletne ankete pa so jih povabili prek spletnih medijev.

Oglejte si video, kako kupid Ljubo deli objeme.

Ste samski, pa še niste na Ona-On.com? Izkoristite brezplačni preizkus tukaj.

"Valentinovo je lep praznik za vse zaljubljene"

Slovenci nismo posebej skeptični do valentinovega, saj ga je 60 odstotkov anketiranih označilo za "lep, romantičen praznik za vse zaljubljene", le četrtina ga je označila za "vsiljen praznik, kjer cvetličarji služijo, mi pa plačamo". Na lestvici vrednot je na prvem mestu zdravje, ki pa mu tesno sledi ljubezen.

Okoli 35 odstotkov anketiranih je seznanjenih s podatkom, da se februarja znatno poveča prodaja kondomov in da je marca prodanih največ testov nosečnosti, glavnina preostalih pa se ne spominja, da bi se februarja kaj več ljubili kot preostale mesece v letu.

Moški zapravijo še enkrat več za darila

Na vprašanje, ali tudi sami načrtujejo divjo noč na valentinovo, je tretjina vprašanih ostala skrivnostna, slabih 60 odstotkov bi si jih želelo čim več akcije v dvoje, če jim bo le kaj pametnega prišlo pod roke, le šest odstotkov pa jih ima že načrte za razvajanje v dvoje na valentinovo.

Na podatek, da moški v povprečju za darila za valentinovo zapravijo še enkrat več kot ženske, se je večina odzvala s strinjanjem, saj menijo, da je namen daril za valentinovo omehčati ženske, nadaljnjih 17 odstotkov jih to pripisuje temu, da je žensko erotično perilo pač dražje in da je to glavni vir razlike v vrednosti daril, čeprav, roko na srce, z erotičnim perilom moški obdarujejo bolj sebe kot svoje izbranke.

Medtem ko skoraj vsi uporabniki Ona-On.com poznajo pare, ki so se spoznali na ta način, pa jih celo med neuporabniki več kot 30 odstotkov pozna vsaj en par, ki se je spoznal na Ona-On.com, nadaljnjih 50 odstotkov pa jih pozna statistiko, da se letno tako spozna približno tisoč parov.

Več kot 90 odstotkov vseh anketiranih je mnenja, da je uporaba Ona-On.com za samske logična, ker je to najlažje in najhitreje oziroma je zadevo nedvomno treba preizkusiti.

Samo trije odstotki vseh anketiranih zavračajo ta način spoznavanja.

Še zanimivost: večina meni, da je za uspeh na Ona-On.com najpomembnejša izvirna predstavitev (40 odstotkov), nadaljnjih 30 odstotkov pa jih meni, da je najpomembnejša všečna slika.

Nadaljnja analiza glede na spol pokaže, da je moškim pomembnejša simpatična slika dekleta, ženskam pa izvirna predstavitev in komunikacija.

Oglejte si mnenja Slovencev o valentinovem:

Ljubezen še iščete? Preizkusite Ona-on.com. Vse, ki v dneh okoli valentinovega še iščete pravega partnerja, vabimo, da do 1. 3. 2015 izkoristite brezplačni preizkus Ona-On.com in preverite, ali se bo med več kot 70 tisoč mesečno aktivnih samskih našel pravi tudi za vas! Kliknite tukaj za brezplačno registracijo in srečno!

Ne spreglejte