SiolNET. Trendi Odnosi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prva poteza mladoporočencev? Osvežitev statusa na Facebooku.

3

termometer

Pet odstotkov britanskih parov že uro po zaroki veselo novico deli tudi s sledilci na družbenih omrežjih, polovica novopečenih zakoncev pa svoj virtualni zakonski stan spremeni še isti dan.

Čeprav bi si mislili, da imajo mladoporočenci po poročnem obredu druge prioritete, kot je objavljanje na Facebooku, pa britanska študija podjetja Country House Wedding Venues, ki so jo opravili na deset tisoč mladoporočencih, kaže drugače.

Zaroke in poroke so nekaj, kar želijo pari deliti tudi z virtualnimi prijatelji. Okoli 35 odstotkov parov veselo novico o zaroki na družbenem omrežju objavi še isti dan, medtem ko jih pet odstotkov ne more počakati niti eno uro.

Podobno je tudi po poroki, saj je polovica vprašanih mladoporočencev svoj status na družbenih omrežjih v "poročen" in "poročena" spremenila še na dan poroke.

Novodobni mladoporočenci navdih za organizacijo najsrečnejšega dneva v življenju iščejo kar pri slavnih. Petina nevest išče takšno poročno obleko, kot jo je nosila kakšna od zvezdnic, kar pa je pogosto tudi razlog, da kar dve tretjini porok presežeta namenjeni proračun.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin