Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 9. 2016,
10.53

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča MANA

Foto: MANA, Rok Deželak

Grafika: Gregor Jamnik

Natisni članek

šolar šola moda Nazaj v šolo MANA advertorial

Ponedeljek, 12. 9. 2016, 10.53

2 meseca, 2 tedna

Popoln šolski outfit: udobno je lahko tudi modno!

Vsebino omogoča MANA

Foto: MANA, Rok Deželak

Grafika: Gregor Jamnik

Foto: MANA

Šola je v polnem zagonu, z njo pa tudi večna jutranja dilema: kaj obleči?! Na srečo je z nekaj preprostimi modnimi triki lahko otrok zjutraj hitro urejen od glave do peta, hkrati pa mu je v šoli ves dan tudi udobno.

Samozavestni v šolo!

Če je šolar oblečen modno in po svojem okusu, to lahko močno vpliva na njegovo samozavest. A v prvi vrsti je treba poskrbeti za udobje. Na srečo modno in hkrati udobno ni nedosegljivo, poleg tega pa je lahko tudi cenovno ugodno in kakovostno. Vse, kar potrebujete, pa je le nekaj načrtovanja in osnovnega znanja kombiniranja oblačil.

Vse, kar šolar potrebuje za "šik" in udoben jesenski videz

Nekaj razmisleka in otrok bo v šolo vsak dan odšel samozavesten in pripravljen na nove izzive. Najbolje je, da oblačila pripravi že večer prej in s tem zjutraj prihrani na času. Pri tem je pomembno tudi to, da otrok razvije svoj slog in ima pri izbiri oblačil svojo besedo, nato ustvarjanje vsakodnevnih stajlingov ni več težava.

Jesen je zanimiv letni čas, ko so jutra lahko že zelo hladna, popoldnevi pa dosežejo še prave poletne temperature. Zato je modna zapoved jeseni: sloji! Otrok naj se obleče večslojno, tako da bo, ko bo postalo vroče, hitro lahko obleko prilagodil vremenu. Kaj torej potrebuje za modno jesen v šoli?

Nagradna igra: podarjamo otroške majice!

Modna jesen za dekleta ...

 | Foto: MANA Foto: MANA

... in za fante

 | Foto: MANA Foto: MANA

Osnovni modni kosi vsakega aktivnega šolarja

Poglejmo, kako preprosto sestaviti garderobo, primerno za jesenske šolske dni.

  • Modne hlače iz džinsa. Kavbojke so zakon! So modne, univerzalne in če so iz kakovostnih materialov, tudi zelo udobne. Otroci jih obožujejo, saj so v njih videti že kar malce odrasli, prav tako pa so enostavne za kombiniranje, saj pristojijo praktično k vsem modnim kosom.
  • Zabavna majica. Za poživitev videza in izražanje otroške igrivosti so nepogrešljiv kos v otroški garderobni omari majice z zabavnimi motivi. Otrok tu res lahko izraža svojo domišljijo in pokaže svojo osebnost.
  • Univerzalna jopica ali pulover. Da šolarja ne presenetita hladna učilnica ali nenapovedan izlet, naj ima vedno pri roki udobno jopico ali pulover, ki si ju nadene v dopoldanskem času, ko so temperature še nižje. Naj bosta iz bombaža in bolj klasičnih barv za lažje kombiniranje, saj šolar lahko jopico ali pulover obleče več dni zapored.
  • Topla jakna. Jakna je od septembra naprej obvezna jutranja oprema, saj bodo jutra zgolj v jopici ali puloverju zagotovo prehladna. Pri jaknah bodimo to jesen malce bolj drzni, izbirajmo modne in igrive kose. Če bo jakna živahna, se bo otrok namreč hitreje sprijaznil s tem, da je poletja konec, in jo z veseljem oblekel ter se izognil prehladu.
  • Udobno od glave do peta. Otroci so v šoli zelo aktivni, zato se morajo v svoji koži počutiti zares dobro in lahkotno. Zato ni pomembno samo, kaj imajo oblečeno zgoraj, osnova za dobro počutje je tudi kakovostno perilo. To naj bo iz bombaža, ki diha, zato bodite pri nakupovanju še posebej zahtevni in izbirčni. Seveda pa tudi pri perilu ne pozabite na zabavne potiske.

 | Foto: MANA Foto: MANA

Otroška kolekcija, ki dokazuje, da gresta moda in udobje z roko v roki

Še posebej pri otrocih, ki so čez dan zelo aktivni, je pomembno, da so oblačila tudi udobna in iz kakovostnih materialov. Trgovina MANA stremi k najboljši kakovosti oblačil, hkrati pa skrbi za cenovno ugodno in raznoliko ponudbo oblačil za otroke vseh starosti.

Med najpomembnejša otroška oblačila spadajo nepogrešljive bombažne otroške majice s kratkimi in dolgimi rokavi za prosti čas. Nepogrešljiv del otroške garderobe predstavljajo tudi udobne hlače. Gre za kos oblačila, ki raste z otrokom in se prilagaja vsaki njegovi aktivnosti. Udobne in modne otroške hlače MANA so na voljo v različnih modelih, barvah in velikostih. MANA pa ponuja tudi izredno kakovostno perilo, ki se lahko pohvali tudi z raznoliko ponudbo motivov.

Prelistajte novi katalog MANA in preglejte celotno ponudbo igrivih in kakovostnih oblačil. MANA pa vas vabi tudi k obisku njihove strani na Facebooku, kjer redno skrbijo za sveže modne nasvete.

 

Nagradna igra je končana!

Nagrado – otroško majico – prejmejo: Aleksandra Hudournik, Klemen Kozjek in Slavica Kos.

Čestitamo!

Ne spreglejte