Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 1. 2013,
10.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

med

Torek, 29. 1. 2013, 10.49

8 let

Obudite kemijo med vama

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Po dolgih letih se kemija med partnerjema pogosto kar nekam potuhne ali pa celo izgine. Drage dame, presenetite svojega moškega z novim pristopom in mu ponovno zmešajte glavo.

Razvajajte ga Nobena skrivnost ni, da se moški doma radi počutijo kot kralji v svojem kraljestvu, pa ne gre le za to, kdo je glavni. Moški uživa, ko ga njegova ženska potrebuje in spoštuje, sicer dobi občutek, da je nepomemben in zanemarjen, pa tudi če ima vse srajce zlikane in stanovanje zloščeno, on preprosto potrebuje pozornost. Presenetite ga z njegovo najljubšo jedjo, zmasirajte mu ramena ali pa mu kupite vstopnico za nogometno tekmo, pa boste imeli doma nasmejanega moža.

Pohvalite ga Po letih skupnega življenja stvari med partnerjema postanejo tako samoumevne, da nikomur več ne kraj pameti ne pade, da bi se prav posebej zahvaljeval za karkoli. Pa bi bilo treba, ker je razlika ogromna. Pohvalite najdražjega, ker je odnesel smeti in zložil posodo v pralni stroj. Poljubite ga v zahvalo, ker je v nedeljo zjutraj vstal pred vami in otrokom pripravil zajtrk. Dokazano je, da prijaznost, pa naj gre za besede zahvale, občudovanja ali poljube, izjemno blagodejno vpliva na partnersko srečo.

Poskrbite za njegove najljubše stvari Čeprav so čevlji tik pred tem, da razpadejo, jih vaš najdražji še vedno noče vreči v koš. Enako je s športno jakno, ki si jo je kupil, ko je pred dvajsetimi leti maturiral, da ne govorimo o puloverju, ki mu ga je spletla babica, ko vas sploh še ni poznal. Moški se izjemno neradi ločijo od stvari, ki jim prirasejo k srcu, in jih lahko uporabljajo v neskončnost, kar pa še ne pomeni, da zanje vedno lepo skrbijo. In na tej točki vstopite vi, njegova ženska, in poskrbite, da tiste pošvedrane čevlje vsake toliko časa v roke vzame čevljar, da šivilja pokrpa tisto razcvetelo jakno in tako naprej. Čeprav bi vse raje kupili novo, si boste premislili, ko boste videli iskrico zadovoljstva v njegovih očeh. Pošljite ga ven Ne zavijajte z očmi, ko vam omeni, da bi petkov večer rad preživel s prijatelji ali pa si z njimi celo privoščil moški konec tedna, ampak mu recite, da mu želite veliko zabave, in mislite resno. Dajte svojemu moškemu malce svobode in spodbude v njegovem druženju s prijatelji, potrebuje jo, kot vi potrebujete svoje ženske klepete po telefonu ali ob kavici. Morda bo imel naslednji dan mačka, ampak bo zadovoljen sam s sabo in tudi vi boste imeli nekaj od tega. Bodite seksi Ni moškega, ki si ob sebi ne bi želel seksi partnerice. Ja, moškim "dogaja", ko je ženska tam spodaj urejena, nosi seksi spodnje perilo in zapeljivo diši, a ni vse samo v privlačni zunanjosti. Najbolj seksi je ženska, ki verjame v svoje čare in jih zna uporabljati. To pomeni, da bodite sproščeni in si dovolite več, bodite glavni, prevzemite kdaj pobudo in zapeljite svojega moškega. Lahko ste prepričani, da takrat ne bo opazil ničesar drugega, razen morda tekme svetovnega pokala, na kateri nastopa Tina Maze. Takrat pač izberite primernejši trenutek.

Ne spreglejte