Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 10. 2018,
14.21

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Pošta Slovenija

Natisni članek

spletna trgovina pošta advertorial

Ponedeljek, 15. 10. 2018, 14.21

2 meseca, 2 tedna

Ne razkrite presenečenja

Vsebino omogoča Pošta Slovenija

Da, vsake toliko mora vsak od nas za nekoga izbrati kakšno darilo. Kaj kupiti? Seveda, da bi lahko izbrali čim bolj primerno darilo, je treba obdarovanca čim bolje poznati - le tako ga boste lahko maksimalno razveselili. A ne pozabite. Vrednost daril se ne meri v količini in ceni, ampak v občutkih, ki jih vzbudijo. Iskanje pravega in primernega darila za svoje najdražje resda zahteva čas in energijo, a ni lepšega, kot doživeti veselje in iskrice v očeh obdarovanca, ko odvije skrbno zavit paket, namenjen prav njemu.

Ste opravili spletni nakup, izbrali mesto dostave, zdaj pa vam izbrana lokacija in čas dostave ne ustrezata več zaradi nepredvidenih obveznosti? Ne zapravljajte časa s čakanjem na dostavo paketa. Izkoristite novo storitev Pošte Slovenije "Moja dostava - moja izbira" in se posvetite pomembnejšim opravilom. | Foto: Ste opravili spletni nakup, izbrali mesto dostave, zdaj pa vam izbrana lokacija in čas dostave ne ustrezata več zaradi nepredvidenih obveznosti? Ne zapravljajte časa s čakanjem na dostavo paketa. Izkoristite novo storitev Pošte Slovenije "Moja dostava - moja izbira" in se posvetite pomembnejšim opravilom.

Svoje presenečenje lahko načrtujete kar iz udobja domačega naslonjača in uporabite spletno trgovino. Tako boste prihranili dragocen čas, ki ga boste lahko veliko koristneje porabili tako, da boste uživali z družino.

Vendar, ko naročimo določen izdelek, včasih ne vemo povsem zanesljivo, ali bomo ob prejemu pošiljke tudi doma oziroma na mestu prejema, ki smo ga ob naročilu navedli za prevzemno lokacijo. Ritem sodobnega človeka in številne nenapovedane obveznosti čez dan pač terjajo prilagajanje posebne vrste. Saj veste, tiste logistične.

"Moja dostava - moja izbira"

Samo zamislite si situacijo. Pred kratkim ste naročili določen izdelek za rojstnodnevno presenečenje, ki ga že nestrpno pričakujete, na predviden dan dostave pa se zatika pri lokaciji prevzema.

Ob naročilu izdelka ste označili, da vam izdelek dostavijo na dom, a se je dan razpletel drugače in ste v skrbeh, da bo vaše presenečenje razkrito? Bodite brez skrbi, uporabite novo storitev Pošte Slovenije "Moja dostava - moja izbira", ki omogoča, da spremenite že izbrani datum in izbrano lokacijo dostave paketa tudi, ko je ta že na poti k vam.

Kako? S SMS-om ali elektronskim sporočilom prejmete povezavo do spletne aplikacije "Moja dostava - moja izbira"in izberete eno od možnosti:

  • dostava na drug naslov (katerikoli naslov v RS);
  • prevzem na pošti;
  • dostava na bencinski servis (114 BS Petrola);
  • dostava na dogovorjeno mesto (terasa/balkon, garaža, lopa, pred vhodom …);
  • dostava na izbran datum (na voljo trije različni datumi);
  • dostava v PS Paketomat (24 paketomatov po vsej Sloveniji);

Najbolj diskretna in priročna je seveda dostava v enega izmed PS Paketomatov, kjer lahko pakete prevzemate in oddajate 24 ur na dan.

Pošta Slovenije bo poskrbela za hitrost in udobnost dostave, vi pa lahko brez skrbi načrtujete presenečenje!

Za Pošto Slovenije sta hitrost in udobnost dostave ključnega pomena, zato se z uvedenimi novostmi še naprej približuje uporabnikom. | Foto: Za Pošto Slovenije sta hitrost in udobnost dostave ključnega pomena, zato se z uvedenimi novostmi še naprej približuje uporabnikom.

Preberite tudi: 

Spletno nakupovanje
Trendi Po vse za dom v spletno trgovino
Ne spreglejte