Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 10. 2013,
11.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

pogovor partnerstvo ženske ženske moški

Četrtek, 10. 10. 2013, 11.34

8 let

Kdaj ženske ne govorijo resnice?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ni malo trenutkov, ko ženske svojemu moškemu rečejo nekaj, čeprav same pri sebi mislijo čisto drugače. Preberite si, kdaj ne govorijo resnice in kaj pravzaprav hočejo povedati na svoj način.

Bivše Ko ženska svojemu partnerju reče, da je ne zanimajo njegove bivše, je jasno, da jo še kako zanimajo oziroma da si želi potrditve, da je ne ogrožajo. Po domače povedano, ženske so vedno ljubosumne na bivše, saj nočejo, da je kdorkoli lepši in privlačnejši od njih, zato si želijo slišati, da so edine na svetu, za katere ima partner oči. Če jih bivše ne ogrožajo, je moškim v odnosu prihranjenih veliko dramatičnih prizorov.

Prehrana Ženske vedo, da je moškim všeč zdrav apetit, zato se včasih pohvalijo, da lahko pojejo karkoli, ne da bi se zredile. V resnici je to videti tako, da si naložijo poln krožnik in ga polovico pustijo nedotaknjenega, ampak to je že druga zgodba. Hotele so narediti vtis, ne da bi štele kalorije (tako delajo moški, kajne), in bolje je, da jim moški ne začnejo prigovarjati, koliko hrane so pojedle in koliko pustile, ker bodo užaljeno mislile, da jih hočejo zrediti.

Obletnice Naj gre za valentinovo ali vajino obletnico, nikoli ne verjemite ženski, ki pravi, da ji je za ta praznik vseeno in da ne potrebuje nobenih daril. Najverjetneje misli resno, a del nje vseeno pričakuje pozornost, sicer ženske ne bi bile ženske. Namesto da ji verjamete in se obnašate kot vsak drug dan, se spomnite nanjo z malenkostjo, pa ni vedno treba, da gre za kupovanje daril in šopkov. Pesmica, ki jo boste napisali sami, bo imela večji učinek. In ne, ni treba, da se rima.

Šoping Če je moški vsaj malo pozoren na ženski šoping, bo kmalu ugotovil, da je bilo vse kupljeno na razprodaji, znižanju ali posebnih popustih za redne stranke, kar je seveda daleč od resnice. Vsega si ženske pač ne kupijo na razprodajah, to samo rečejo, ker se nečemu niso mogle upreti, in mislijo, da gre za dober izgovor, da si potolažijo slabo vest. Še raje pa bi od svojega moškega slišale, da je vseeno, ali gre za popust ali ne, ampak da je pomembno, da ji je všeč in da je vesel, da je to storila zase. Če pa bi res rad, da zapravi manj, naj gre z njo v šoping in poskusi biti glas razuma.

Plačevanje računov Tudi ko se ženska ponudi, da bi si z moškim delila račun za kosilo v restavraciji, pravzaprav pričakuje, da bo kavalirsko odmahnil z roko in ji rekel, naj pospravi denarnico. Ženske se pač rade pustijo razvajati, pa naj gre za prvih nekaj zmenkov ali večerjo ob peti obletnici, ker je tako pač bolj romantično. Saj bodo plačale svojo polovico, če ne gre drugače, a želijo si kavalirja, ki jim tega ne bi dovolil.

Telefoniranje Če ženska moškemu reče, da se ni oglasila na telefon, ker ga ni slišala, čeprav jo je klical vsaj trikrat, ji lahko verjame kot takrat, ko s solznimi očmi trdi, da je z njo vse v redu. Ni se oglasila z razlogom, ki ga mora moški sam odkriti, pa naj stane, kar hoče. To seveda zahteva veliko potrpežljivosti, previdnih vprašanj in crkljanja, ampak za nagrado dobi velik poljub, ki se lahko razvije tudi v strastno predigro in ljubljenje.

Ne spreglejte