Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 10. 2023,
11.01

Osveženo pred

6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Tuš Bricks Engrotuš sestavljanje kock zabava jesenske počitnice PR članek

Četrtek, 26. 10. 2023, 11.01

6 mesecev

Tuš Bricks: popolna zabava med krompirjevimi počitnicami

5 idej, kako preživeti jesenske počitnice

Oglasno sporočilo

Osnovnošolci bodo med 30. oktobrom in 3. novembrom uživali v prvih počitnicah letošnjega šolskega leta. Vremenska napoved je za zdaj nepredvidljiva, zato smo za vas zbrali pet idej, kako zamotiti otroke med počitnicami in z njimi preživeti lepe trenutke.

Tuš Bricks | Foto: Engrotuš Foto: Engrotuš

1. Ustvarjanje: Organizirajte ustvarjalne delavnice kar doma. Otroci lahko rišejo, barvajo, izdelujejo nakit in še marsikaj. Materiala za ustvarjanje vam ni treba kupiti, pobrskajte doma za odvečnimi gumbi, starimi revijami, jesensko listje pa je super za delanje odtisov in lepljenje na papir.

2. Branje knjig: Organizirajte knjižni klub za otroke. Skupaj spodbujajte branje knjig, pri pripravi seznama se posvetujte z osebjem v knjižnici, malo starejši otroci pa lahko nadoknadijo zaostanek pri domačem branju ali bralni znački.

3. Kuharske urice: Otrokom omogočite, da sodelujejo pri pripravi preprostih jedi ali peki piškotov; te lahko že zdaj spečete za prihod Miklavža, Božička in dedka Mraza. Kuhanje in peka sta zabavni in poučni aktivnosti.

4. Naravne pustolovščine in športne aktivnosti: Če vreme dopušča, se odpravite na pohod v gozd in iščite kostanj, gobe ter jesensko listje za ustvarjanje. V gozdu lahko organizirate tudi manjši orientacijski izziv in z njim spodbudite fizično aktivnost in zdrav življenjski slog.

5. Sestavljanje kock: Sestavljanje kock je interaktivna dejavnost, ki spodbuja celovit razvoj otroka, vključno z motoričnimi sposobnostmi, kreativnostjo, kognitivnimi veščinami in socialnimi interakcijami. Otroci se med sestavljanjem kock učijo natančnega gibanja prstov in rok. To pomaga pri razvoju fine motorike, kar je pomembno za pisanje, risanje in druge vsakodnevne spretnosti. Sestavljanje kock tudi zahteva, da otroci organizirajo svoje misli in kocke, kar je koristna veščina za vse vidike življenja. Super ideja so kocke Tuš Bricks, z njimi lahko otroci sestavijo pomanjšano različico čisto prave trgovine Tuš.

Tuš Bricks 3 | Foto: Engrotuš Foto: Engrotuš

Manj risank ter elektronskih naprav, več klikov kock

Popolna zabava za med počitnicami so kocke Tuš Bricks, ki so ekskluzivno na voljo v vseh prodajalnah Tuš v Sloveniji ter na Tuševi spletni strani. Verjamemo, da si otroci že prepevajo Nipkejevo pesem "Prepusti se zabavi, svoj Tuš sestavi" – klik, klik, klik, klik.

Kocke Tuš Bricks so sestavljene iz seta petih paketov, ki so naprodaj v trgovinah Tuš, njihovo sestavljanje pa otrokom krepi vztrajnost in jih spodbuja k reševanju problemov. Začetni paket vsebuje osnovno ploščo, polno steno ter deset nalepk. Paket s tovornjakom vsebuje dostavni tovornjak in figurico voznika Staneta. Set figuric vsebuje štiri figurice kupcev – Bredo, Nino ter Bineta in Tineta. Električni avto vsebuje avtomobil, s katerim se kupci pripeljejo do trgovine Tuš. Nadaljevalni paket pa vsebuje še eno polno steno ter 13 nalepk. Vse kocke so narejene iz stoodstotno reciklirane plastike, so trpežne in primerne za igro kjerkoli ter kadarkoli.

Tuš Bricks 1 | Foto: Engrotuš Foto: Engrotuš

Za popolno mini Tuš trgovino so v pomoč tudi brezplačni paketki Tuš Bricks, ki vsebujejo figurice kupcev/prodajalcev, nakupovalni voziček, nihajna vrata, nakupovalne police, hladilne vitrine, sončne celice, blagajno, koš za odpadke ter mnogo izdelkov za nakupovalne police (sadje in zelenjava, pijače, mlečni izdelki, moka, zamrznjeni izdelki …). Več brezplačnih paketkov kock Tuš Bricks pomeni bolje založeno domačo mini trgovino Tuš.

Za vsakih 15 evrov nakupa in ob nakupu izbranih izdelkov člani Tuš kluba prejmejo brezplačne paketke kock Tuš Bricks, s pomočjo katerih lahko opremijo in dopolnijo svojo mini trgovinico.

Tuš Bricks 2 | Foto: Engrotuš Foto: Engrotuš

Naročnik oglasnega sporočila je ENGROTUŠ, D. O. O.

Ne spreglejte