Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 10. 2022,
10.31

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

DESIGUAL modni dodatek moda denarnica PR članek

Torek, 11. 10. 2022, 10.31

1 leto, 6 mesecev

Zaljubljene v denarnice v naravnih tonih

Oglasno sporočilo

Modne dodatke pogosto uporabljamo tako, da poživijo izbrano kombinacijo oblačil. To še posebej velja, če prisegate na oblačila v klasičnih barvah, kot sta črna in bela, saj barvno in oblikovno zanimivi modni dodatki popestrijo klasične kombinacije. Mnogi se radi odenete v klasične barve od glave do pet in v teh primerih so modni dodatki lahko tudi v naravnih tonih, saj jih mnogi uvrščajo med klasične barve. Letos so moderni torbice, etuiji za telefone in denarnice prav v naravnih tonih, kot so rjava, kamelja ali bež. Če so vam všeč klasični naravni toni, boste končno prišle na svoj račun, saj so letos na policah te barve dobro zastopane.

Desigual-denarnice-22WAYP13_9125_2 | Foto:

Rjava, kamelja ali bež denarnica?

Nekateri bi rekli, da gre za enake barve, vendar prave modne navdušenke dobro razlikujejo odtenke rjave, kamelje in bež barve ter jih znajo odlično kombinirati z različnimi modnimi kombinacijami oblačil in slogov. Nekatere bi na lestvico naravnih barv dodale tudi odtenke zelene, kot sta olivno in vojaško zelena, vendar je to že druga debata. Če si želite lepe denarnice v naravnih odtenkih, vam bodo zagotovo všeč Desigualove denarnice, ki jih letos najdete v tonih rjave, kamelje, bež in tudi olivno zelene. Poleg trendovskih barv pa so denarnice še različnih velikosti, vzorcev, načinov zapiranja ter s številnimi prekati za bankovce, kovance in dokumente.

Denarnice v patchwork slogu

Desigual-denarnice-22WAYA02_4105_2 | Foto:

Naravne barve so na denarnicah videti naravnost čudovite. Desigual je na svojih denarnicah pustil pečat in jim dodal čudovite izreze v obliki rožic, kapljic ali sonca, okrasne šive v rumeni, oranžni in modri ali reliefno vtisnjene cvetove. Na ta način so denarnice v naravnih tonih še bolj privlačne. Še posebej izstopa teksturirana denarnica, ki spominja na priljubljen patchwork vzorec, saj je sestavljena iz materialov različnih struktur in tonov naravnih barv. Nedvomno je ta denarnica namenjena lastnici, ki s svojimi modnimi dodatki izraža svojo drzno naravo in odlično poznavanje trendov v modi.

Desigualovi modni dodatki narekujejo trende

Desigual-denarnice-22WAYP13_2000_2 | Foto:

Že dolgo velja, da je ta španska blagovna znamka oblačil in modnih dodatkov v koraku z modo ter da s svojim drugačnim in drznim slogom narekuje trende v vsakodnevni modi. To velja tudi za denarnice, ki so res nekaj posebnega ter s skrbno izbranimi materiali, barvami in detajli izražajo visoko kakovost, ki je dostopna in primerna za vse generacije.

Naročnik oglasnega sporočila je MAGISTRAT INTERNATIONAL D.O.O.

Ne spreglejte