Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 11. 2009,
14.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Nedelja, 8. 11. 2009, 14.21

8 let

Supermodel Slovenije 2009 je Tadeja Ogrizek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Dogodek 711, ki je postregel z modno revijo uveljavljenih slovenski oblikovalcev in finalnim izborom supermodela Slovenije, je uresničil sanje Tadeji Ogrizek.

Lepotica, ki se je najbolje izkazala na manekenskem tekmovanju in prepričala z osebnostjo, obrazom, postavo, odločnostjo, predanostjo, prilagodljivostjo in drugačnostjo, ni mogla skriti presenečenja in solz sreče, ki jo bodo kmalu ponesle v mednarodni svet modne industrije.

Ford Supermodel of The World, ki je največje tekmovanje v iskanju novega supermodela sveta, je leta 1980 zasnovala Eileen Ford. Dejala, da je osebnost tista, ki da čar lepoti in to so med dekleti iskali tudi slovenski žiranti v petih televizijskih oddajah. Stalno prisotni Maja Raspopovič, nosilka licence in direktorica modne agencije Model Group ter Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor, sta bili zadovoljni z razpletom in potekom celotnega izbora.

Pred Tadejo Ogrizek je naporna manekenska pot, v začetku novega leta pa se bo preiskusila na svetovnem izboru v vročem Sao Paulu in potegovala za glavno nagrado – pogodbo za delo modela v vrednosti 250.000 ameriških dolarjev. Končno odločitev o naši zmagovalki je pred desetimi finalistkami včeraj razglasila Iris Minier, predstavnica Ford Models Supermodel of the World.

Na modni reviji, predhodnici finalnega izbora supermodela Slovenije, ki jo je spremljal živ glasbeni nastop Lare Baruce in to s popolnoma novim, še neslišanim projektom, se je predstavilo pet slovenskih oblikovalcev oz. blagovnih znamk. Na modno pisto so svoje ženske modne kreacije poslali Nataša Peršuh, Akultura, Zoran Garevski, Cliché in JSP. Kaj so nam predstavili, si lahko ogledate v galeriji fotografij.

Dogodka v Kinu Šiška se je udeležila številna množica znanih obrazov. Modni poznavalci, oglaševalski guruji, glasbeniki, poslovneži, predstavniki medijev - vsi so si prišli ogledat nove stavritve modnih znamki in seveda obraz, ki bo letos zastopal Slovenijo na prestižnem svetovnem izboru za Ford Supermodel sveta 2009.

Ne spreglejte