Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 7. 2013,
20.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sofia Vergara

Petek, 12. 7. 2013, 20.30

8 let

Sofia Vergara: Ne verjamem v naraven videz

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Seksapilna zvezdnica pravi, da ne verjame v naraven videz, in dodaja, da bi vsaka ženska morala lepo skrbeti za svoj videz in vedno uporabljati šminko.

Enainštiridesetletna igralka Sofia Vergara nenehno hodi naokoli z dekoltejem ali pa razkazuje noge. Tudi v filmih ali serijah ima po navadi takšno vlogo, kjer brez težav pokaže svoje telo in dokaže, da je njena samozavest zelo visoka.

Ob vprašanju nekega novinarja, ali se za svoj seksi videz trudi 24 urn a dan, je odgovorila: "Nikakor. Imam latinsko kri in to je v meni. Moj seksapil je naraven. Oprham se, uredim lase in mejkap – to je zame kot britje nog. Za lepoto je potrebno, da naredim vse to. Ne verjamem v naraven videz! Razen če si Gisele Bundchen ali pa si 19-letna najstnica, le tako ne potrebuješ ničesar."

Rjavolaska pravi, da obožuje šminke, in dodaja, da bi jo vsaka ženska morala vedno imeti: "Moje prijateljice in jaz ne moremo brez šminke. Nekatere Američanke pa se pojavijo na pomembnih prireditvah brez bleščila ali brez šminke. Grozno! Velikokrat sem že kakšni ponudila svojo in ji skoraj zabičala, naj se našminka."

Boji se, da bo obubožala zaradi torbic Pravi, da je popolnoma nora na torbice in da jih nenehno kupuje, tudi če so njihove cene nore. Priljubljene torbe Birkin ima najraje – trenutno jih ima že pet (ena stane okoli 7.500 evrov). Pravi, da bo njen sin morda moral prodati kakšno, da si bo lahko plačal študij. "Sinu Manolu sem že povedala, da lahko, če bo slučajno premalo denarja za njegov študij, proda kakšno mojo torbico. Moj menedžer, ki je zelo tradicionalen moški in ne verjame v zapravljanje denarja, me je že nekajkrat poklical in me vprašal, ali sem spet kupila torbico ali me je kdo oropal. Večkrat sem mu že rekla, da je bolje, da kupujem takšne stvari, kot da si kupujem drogo in uničujem samo sebe."

Ne spreglejte