Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Petek,
17. 5. 2013,
11.54

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Cannes rdeča preproga

Petek, 17. 5. 2013, 11.54

7 let, 12 mesecev

Pozor, grozeče prsi na rdeči preprogi!

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Glamur prvega večera v Cannesu je pustil prostor bolj ekscentričnim pričeskam, visečim dojkam in neposrečenim kombinacijam. Še dobro, da se je prikazala Emma Watson!

Pompoznost in hollywoodski glamur prvega večera filmskega festivala v Cannesu sta se umaknila nekoliko bolj groteskni predstavi, ki jo je na srečo uspešno prekinila vedno bolj sofisticirana in elegantna Emma Watson.

Klasika s pravo mero igrivosti

Mlada Britanka Emma Watson je v Chanelovi obleki poskrbela za nekaj čarovnije. Ozka toaleta v dveh barvnih kombinacijah, črnem zgornjem delu in belem krilu, je malo junakinjo filmske franšize o Harryju Potterju spremenila v pravo damo. A mlada igralka je svojo strogo zunanjo podobo uspešno začinila z nekaj igrivosti: s tremi uhani na levem ušesu, z ne preveč strogo pričesko in z veliko mladostniške dobre volje.

Preden začnemo z grajo, bi izpostavili še tri zvezdnice, ki jim je uspelo doseči glamur, ki ga narekuje Cannes: čudovita Freida Pinto v kreaciji indijske oblikovalke Sanchite in čevljih znamke Jimmy Choo, Sonia Rolland v elegantni večerni obleki v slogu 80. let in francoska modna oblikovalka Ines De La Fressage v živordeči toaleti, h kateri je spretno kombinirala čevlje rožnate barve.

Preostalo pa ...

Igralka Sonam Kapoor je kopirala obleko Lucy Liu s podelitve zlatih globusov in jo nekoliko skrajšala. Očitno je želela vsaj za en dan začutiti čarobnost pravljične dežele.

V tigra se je odela Clementine Celarie, ki je svojo že tako vpadljivo obleko okrasila še z nekakšnim krznenim šalom in predolgo verižico, ki se je izgubila v njenem dekolteju. Popolnoma neglamurozni videz je poudarila še neurejena pričeska.

Obleka Elene Lenina je bila sicer že dovolj vpadljiva, in tudi precej všečna v svoji posebnosti, a kaj ko je celoten stajling pokvarila s preveč razkošno pričesko. Preveč ni nikoli dobro.

Kiks večera: prsi na pladnju

Bujen dekolte je eno, ko pa ti dojka ves čas grozi, da bo zbežala iz varnega zavetja toalete, pa že dolgo ni več v okviru modnega kodeksa tako prestižnega festivala. Igralka Laury Thilleman je vsekakor pretiravala in videti je bila preveč vulgarno in prav nič zapeljivo.

Par večera: David v rožnatem in njegova seksi blondinka

Po rdeči preprogi se je sprehodil tudi znameniti David Hasselhoff, ki je prišel s svojo plavolaso lepotico Hayley Roberts. Igralec je svojo črno obleko poživil s srajco v rožnati barvi, kar se je pravzaprav popolnoma skladalo z zunanjo in zelo seksi podobo njegovega dekleta, ki je nosilo zelo kratko oblekico črne barve.

Ne spreglejte