Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 12. 2011,
13.53

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 1. 12. 2011, 13.53

6 let, 7 mesecev

Najlepša Slovenka 2011: Lara Bohinc

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Lara Bohinc, ki že skoraj dve desetletji let živi in ustvarja v britanski prestolnici, je zagotovo ena najuspešnejših Slovenk.

Po nakitu, torbicah in čevljih je letos na modni trg poslala še kolekcijo šalov, pasov in sončnih očal. Njene čudovite umetnine nosijo tudi številne zvezdnice svetovnega kova, kot so Cheryl Cole, Kate Moss in celo švedska princesa Viktoria. Navkljub takšnim uspehom, ki jih žanje, pa Lara ni pozabila na družinsko življenje.

Lara Bohinc pravi, da jo kakršna koli uvrstitev v tekmovalne izbore vedno preseneti in tako je bila tudi naša nominacija za najlepšo Slovenko leta 2011, presenečenje. Zmage ne pričakuje, na vprašanje, ali si jo želi, pa odgovarja, da si trenutno želi več spanca.

Pove, da osebe lep videz sam po sebi ne more ovirati, ovirajo jo lahko le zavistni ljudje. Sama pravi, da se ne glede na okoliščine vedno rada potrudi le najbolje po svojih močeh. Meni, da sta lepota in simpatičnost prednost našega sveta. "Še bolj kot lepota pa ti daje prednost simpatičnost. Lepote se ljudje hitro naveličajo, simpatičnost pa vedno znova osvaja," pove in doda, da je danes biti težje uspešen, če nisi prijetnega videza. "Ljudje imajo zunanjo lepoto za izraz notranje, čeprav vemo, da to ni vedno tako. Če si samo pameten, se boš na žalost moral veliko bolj potruditi, če pa si lepega videza, gre vse lažje."

Lara je v svojem življenju dosegla že veliko in žela je že ogromno poslovnih uspehov, zato pove, da je njen recept za uspeh vztrajnost. Meni, da osebo kot uspešno definirajo drugi. "Sama sebi se sploh ne zdim tako uspešna. Res pa je, da imam želje po veliko večjih dosežkih ..."

In to, da Lara posega po zvezdah in je pri tem zelo uspešna, drži kot pribito. Tudi sama izbere uspeh pred lepoto. "Lepota mine, če se trudiš ali pa ne, uspeh pa si lahko priboriš sam!" še zaključi čudovita Lara Bohinc, ki je ena od kandidatk za najlepšo Slovenko leta 2011. Je vaša favoritka? Če je, hitro glasujte zanjo, ali pa preverite, katerih drugih devet si je po našem mnenju zaslužilo naslov najlepše Slovenke.

Ne spreglejte