Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 8. 2013,
8.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Louis Vuitton potovanje pakiranje

Petek, 23. 8. 2013, 8.49

8 let

Louis Vuitton odpira trgovino s kovčki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Priznana modna hiša, ki slovi po svojih torbicah in kovčkih, se je odločila, da bo odprla trgovino, namenjeno le potovalnim kosom.

Louis Vuitton, ena najprestižnejših francoskih modnih hiš, slovi po svojem značilnem vzorcu, ki ga ženske obožujejo predvsem na svojih torbicah in kovčkih. Odločili so se, da je čas za naslednji korak.

V Parizu, ki velja za modno meko, bodo odprli trgovino s potovalnimi izdelki. Poleg kovčkov, torbic in drugih potovalnih pripomočkov si bodo lahko obiskovalci za svoje potovalne torbe izbrali tudi kakšen modni dodatek in jih tako olepšali ter s tem ločili od drugih torb.

Poleg tega, da si bodo največji navdušenci nad znamenitimi torbami lahko izbrali svojo med široko ponudbo, bodo v trgovini občasno pripravili tudi demonstracije, kako najbolje spakirati kovčke za na pot. Poleg tega pa bodo v trgovini tudi ponujali popravila oziroma servis za njihove izdelke, predvsem glede potovalnih kovčkov, katerih koleščka, ročaji ali zadrge se lahko po dolgoletni uporabi uničijo.

Louis Vuitton svetuje, kako najbolje spakirati - Kozmetične torbice položite pod čevlje, tako bodo čevlji zaščiteni pred prehudim udarjanjem ob kovček med agresivnimi meti na letališču. - Ko začnete pakirati, si na posteljo pripravite stajlinge, ki jih boste na svojem izletu nosili. Tako boste točno vedeli, koliko stvari spakirati. Ne pretiravajte z oblačili, vzemite toliko, kot veste, da boste potrebovali. Poleg tega pa se tako izognete temu, da s seboj zaman nosite kos oblačila ali modni dodatek, ki se ne ujema z nobenim drugim kosom v kovčku. - Svoj najbolj delikatni izdelek v kovčku zložite in ga zavijte v plašč ali jakno. Tako se dragoceni kos ne bo poškodoval. - Vsak čevelj pospravite v svojo vrečko, da se bodo čim manj poškodovali. Čevlje s peto pa spakirajte na sredino kovčka, saj je tam najmanj nevarnosti, da bi se peta uničila. - Mehke in tanke puloverje ter majice zložite in jih zvijte v rolo. S takšnim načinom se najbolje izognete gubanju in mečkanju. Pomembno je tudi, da kovček ni prevelik za količino prtljage, ki jo imate. Če je kovček na pol prazen, se stvari po njem premetavajo in se lahko poškodujejo, zmečkajo in zgubajo.

Ne spreglejte