SiolNET. Trendi Moda
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

DERMABLEND™

3

termometer

Za boljšo kakovost življenja ljudi s kožnimi nepravilnostmi.

Koža razmejuje notranjost našega telesa od zunanjega okolja in zaradi manjših ali večjih kožnih nepravilnosti (angiomi, rdečice, kuperoza) se ljudje pogosto počutijo »slabo v svoji koži«. Zato so Laboratoriji Vichy razvili korektivno kozmetiko Dermablend™, ki zagotavlja hitro in popolno prekrivanje večjih kožnih sprememb. Poslanstvo Laboratorijev Vichy je s korektivno kozmetiko Dermablend™ izboljšati kakovost življenja ljudi, ki trpijo zaradi hujših kožnih nepravilnosti. Zato so v liniji izdelkov Dermablend™ razvili ekskluzivno tehnologijo ličenja, z visoko močjo prekrivanja, namenjeno ljudem z večjimi nepravilnostmi na koži (vitiligo, angiomi, postoperativne lezije).

Linija izdelkov Dermablend™ vključuje:

Dermablend™ (tekoči) korektivni puder, prva izjemno mehka in prilagodljiva tekstura, ki prekriva in daje popoln ten, brez učinka maske. Na voljo v štirih različnih odtenkih, SPF 20. Dermablend™ korektivni puder vsebuje visoko koncentracijo pigmentov (25 %, pigmetov) ter kombinacijo polimerov in olja, ki lahko hlapi, zato pudru omogoča popolno homogenost in obstojnost skozi 12 ur.

Dermablend™ korektivni sistem visoke prekrivnosti, ki z ekskluzivno tehnologijo, ki v dveh fazah zagotavlja visoko prekrivnost in izjemno obstojnost. Zagotavlja brezhibno polt tudi v ekstremnih pogojih, kot so znojenje, kopanje, otiranje z brisačo. Na voljo v štirih različnih barvnih odtenkih, SPF 30. Dermablend™ korektivni sistem visoke prekrivnosti vključuje dva izdelka, ki v dveh fazah zagotavljata visoko prekrivnost: 1. korak: Prekrivanje s korektivnim pudrom z visoko prekrivnostjo, ki vsebuje 40 % pigmentov in je dvakrat gostejši od običajnega pudra. 2. korak: Fiksiranje z utrjevalcem pudra, ki z mikroniziranim prahom podaljša obstojnost korektivnega pudra do 16 ur, ne da bi odstopal od površine kože.

SE ŽELIŠ PREPRIČATI V UČINKOVITOST DERMABLEND IZDELKOV? PRIJAVI SE NA VICHY PREOBRAZBO!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin