Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 12. 2016,
9.40

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogočajo Soline

Natisni članek

morska sol soline Lepa Vida Božič advertorial

Ponedeljek, 12. 12. 2016, 9.40

2 meseca, 1 teden

Darilo s pridihom morja: ideje, ki bodo navdušile

Vsebino omogočajo Soline
Darilo, božič, prazniki | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Kaj pravite na to, da bi vaša praznična darila letos dišala po morju? Predstavljamo vam nekaj edinstvenih idej, s katerimi boste lahko osrečili prav vse svoje najbližje.

Popestrite božično vzdušje s praktičnimi darili, ki imajo posebno sporočilo. Poiščite navdih v naravi in v dobrotah, ki nam jih ponuja. Zavijte jih z ljubeznijo in dopolnite s toplim sporočilom. Ni lepšega od darila, ki prihaja iz srca.

Iz srca za najlepše trenutke v letu 2017

Soline | Foto:

Da se boste lažje prebili čez praznične nakupe, smo vam pripravili seznam idej, s katerimi boste nedvomno postali najbolj priljubljeni Božiček.

Popolno darilo za mične gospodične …

… in za vse tiste, ki želijo ob negi za svoje telo ostati v stiku z naravo. Kozmetika Lepa Vida je popolno darilo za vso družino in predvsem za tiste, ki se radi predajajo nežnemu dotiku kakovostnih lepotnih izdelkov.

Lepa Vida | Foto: Pod blagovno znamko Lepa Vida so združeni izdelki naravnega izvora. Vsebujejo dragoceno morsko sol, pridobljeno na tradicionalen način v Krajinskem parku Sečoveljske soline, prav vsak izdelek pa pripoveduje lastno zgodbo s pridihom mediteranskega rastlinja. Vsaka nega z izdelki Lepa Vida je edinstven sprehod po solinah.

Na voljo so različni izdelki za nego telesa: solni piling, slanica, milo, sol za kopel, mleko za telo in olje za telo.


Soline | Foto: Za strastne čokoholike

Čokolade ni nikoli preveč, predvsem med prazniki. Če podarite takšno, ki skriva v sebi dragocenost Sečoveljskih solin, pa boste osrečili tudi najbolj zahtevne čokoholike.

Podarite izvrstne praline s solnim cvetom, ki so prava mešanica sladkega in slanega. Privlačna embalaža in soline | Foto: božanski okus, ki bo brbončice nežno razvajal še nekaj ur po tem, ko jih boste okusili.

 

Prva posebnost je tudi temna čokolada s solnim cvetom. Letošnji hit so tudi slastne majhne temne čokoladice s solnim cvetom, ki jih lahko delite med prijatelji ali sodelavci v službi.

Nedvomno bodo odlično začinile vaše praznike.


Za kulinarične mojstre

 | Foto: Podarite najbolj dragoceni zaklad z Jadranskega morja, podarite solne izdelke iz Piranskih solin. Izbirate lahko med značilnimi embalažami, ki spominjajo na zgodovinsko izročilo solinarstva.

Podarite dragoceni solni cvet, ki je lično shranjen v steklenički. Solni cvet je izrazitega okusa in vonja, pridelan je v Krajinskem parku Sečoveljske soline in pobran v tankem sloju na površini bazenov.

Zelo priljubljene so tudi mešanice začimb in tradicionalne morske soli, ki so vrhunski dodatek vsaki jedi. Privlačno shranjene v lični tridelni set so prava izbira za letošnje božično darilo.

Novost v letošnji ponudbi je tudi set treh različnih vrst soli: piranska sol, solni cvet in tradicionalna morska sol. Trojček najboljše soli iz Piranskih solin bo nedvomno navdušil vse ljubitelje pristnih in domačih okusov v kuhinji.

Soline | Foto: Ljubitelje kulinarike lahko razveselite tudi s številnimi kuharskimi pripomočki, ki nosijo pečat Piranskih solin: od lesenega terilnika, oljnice do različnih solnic.

Prava izbira je nedvomno tudi zelo praktičen in dizajnersko dovršen leseni mlinček za sol.

 

 


Za poslovne partnerje Lepa vida, soline | Foto:

Pod blagovno znamko Piranske soline lahko kupite tudi različne darilne sete, ki so idealna rešitev za poslovna darila in tudi ljubka ideja za najbližje.

V njih so zbrani vsi najboljši izdelki blagovne znamke Piranske soline in nedvomno so prava popestritev letošnjega obdarovanja.

 


 

soline | Foto: Podarite posebno darilo

Darila za letošnje praznike iz Piranskih solin bodo še bolj edinstvena in unikatna. Naberite svoje najljubše izdelke in jih shranite v lično darilno škatlo.

 

Neprecenljive izdelke iz Piranskih solin lahko kupite prek spletne trgovine ali na prodajnih mestih po Sloveniji.
Ne spreglejte