SiolNET. Trendi Kulinarika
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zajemaj piknik z veliko žlico!

2

termometer

Zagotovo ste na ulicah že opazili plakate Naturetinih prilog, iz katerih segajo velike žlice, nagovor "Zajemaj piknik z veliko žlico!" pa kar kliče po pikniku in dobrotah z žara!

Letošnja promocija Naturetinih piknik prilog s sloganom "Zajemaj piknik z veliko žlico!" ima dva pomena, in sicer da je v življenju treba uživati in da so Naturetine priloge nepogrešljiv del vsakega piknika. V okviru promocije se je odvila tudi nagradna igra, zastavljena samo za facebookove oboževalce Naturete, v kateri so ti po načelu iskanja zaklada iskali košare, polne Naturetinih prilog za piknik.

Iskanje košar pod geslom "Zajemaj nagrade z veliko žlico!" je potekalo v dveh delih. Najprej so sodelujoči na Naturetini facebookovi strani zbirali všečke in z njimi odkrivali različna slovenska mesta s skrito nagrado. Za vsakih 100 všečkov se je na zemljevidu naključno razkrilo mesto, na koncu se je z več kot 900 všečki na Naturetin zemljevid Slovenije uvrstilo devet mest: Kamnik, Ljubljana, Novo mesto, Celje, Maribor, Murska Sobota, Kranj, Nova Gorica in Koper. Zaradi drugačnega koncepta je nagradna igra že v prvem delu požela veliko zanimanja in radovednosti. In ker se glas o petkilogramski nagradni košari hitro razširi, je v drugem delu igre, ko je bilo treba priti ponjo, obisk presegel pričakovanja. Odziv ljudi se je iz dneva v dan večal, najbolj neučakani so na dogovorjenih krajih čakali že pred prihodom ekipe. Ni čudno, saj je bila glavna nagrada košara, polna Naturetinih prilog za piknik in uporabnih daril. Pozabili pa niso niti na zamudnike, ki so domov odšli s tolažilno nagrado.

Foto: Eta

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin