Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 12. 2008,
13.03

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 10. 12. 2008, 13.03

3 leta, 8 mesecev

Po darila za prijatelje v Merkur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Vsako leto decembra mrzlično iščemo darila, saj želimo za božično-novoletne praznike razveseliti svoje prijatelje in najbližje.

Med bogato ponudbo najrazličnejših – uporabnih, lepih, velikih, dragih … daril, je včasih težko najti tisto, ki bo najbolj razveselilo obdarovanca.

V Merkurjevih trgovskih centrih so letos sama darila; a med bogato ponudbo ne boste izgubljeni, saj vam bo Merkurjevo prodajno osebje pomagalo izbrati darilo leta.

Če bi radi razveselili predstavnice nežnejšega spola, ne spreglejte dodatkov za dom in okrasnih lončnic, predvsem božičnih zvezd, ki v prazničnem času ne smejo manjkati. Dom lahko tudi pozimi krasijo orhideje, ki jih od 11. decembra dobite celo 25 odstotkov ceneje. Poleg cvetličnega vonja pa je v tem času nepogrešljiv predvsem tisti po domačih piškotih in pecivu. Za vse, ki se v kuhinji dobro znajdejo in se zlahka kosajo s pravimi slaščičarkami, bo odlično darilo garnitura ovalnih ali pravokotnih pekačev iz ognjevarnega stekla. V zadnjem letošnjem katalogu »Vse, kar si želim!«, ki velja od 11. decembra, so predstavljeni s kar 30 odstotkov nižjo ceno.

Pri izbiri daril za gospodične, gospe in dame pa smo mislili tudi na dolge zimske večere, v naročju prijetnega doma, ko do popolnosti manjka le še … masaža. Prijetna sprostitev in kopel za noge v masažnem aparatu Ufesa je takrat zagotovo najboljša izbira. Mehurčki, masažni valji, masažna konica … bodo poskrbeli za popoln zaključek dneva in pričarali ugodje vsaki obdarovanki. Če boste nakupovali po 11. decembru, pa bo ugodje skoraj obojestransko; cena bo namreč 30 odstotkov nižja.

Prijatelji, ki radi vse postorijo sami, so sami svoji mojstri, bodo zagotovo veseli garniture profesionalnega orodja MTECH. Enostavno, z veliko veselja bodo namreč s takim darilom kos vsem ustvarjalnim izzivom v svojih delavnicah. Razveselite jih lahko tudi z izbiro akumulatorskega vrtalnika Iskra Ero, ki ga od 11. decembra dobite po kar 35 odstotkov nižji ceni. Tiste, ki se bolj kot v domači delavnici znajdejo v svetu sodobnih multimedijskih naprav, pa boste zagotovo navdušili z zelo uporabnim darilom – prenosnim računalnikom HP 6735S z Windows Visto. Pri njegovem nakupu boste prihranili kar 40 evrov, zraven pa kot darilo dobili še priročno torbico zanj. Oglejte si bogato ponudbo daril v novem, zadnjem letošnjem Merkurjevem katalogu »Vse, kar si želim!« in izberite darilo leta ali pa za nasvet povprašajte naše prodajno osebje.

Vabljeni v Merkurjeve trgovske centre, kjer boste z nakupom darila zagotovo izpolnili željo prav vsakemu. Idej in izdelkov je res veliko, praznični nakupi pa so z izborom več kot 15 izdelkov v akciji »Pokaži in prihrani« in z Merkurjevo kartico zaupanja še ugodnejši. Oglejte si še ponudbo trendovskih okraskov, novoletnih smrečic in dodatkov, ki polepšajo vaš dom in pričarajo praznično vzdušje.

Ne spreglejte