SiolNET. Trendi Kulinarika
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

3. Salon penečih vin

0

termometer

Leto začenjamo v velikem slogu - z mehurčki.

Po izjemno uspešnem 2. Salonu penečih vin v lanskem letu nadaljujemo salon kot odprtje sezone vinsko-kulinaričnih dogodkov, ki bo v petek, 19. februarja 2016. V novo sezono vstopamo s sloganom: "Naj se začne v velikem slogu, naj se začne z mehurčki!" Tudi tokrat bomo na eni izmed najlepših lokacij v Ljubljani – v Veliki dvorani Grand hotela Union, združili prek 30 izbranih (domačih in tujih) peničarjev, prek 100 vrhunskih (domačih in tujih) penečih vin, odlično kulinariko in številne ljubitelje penečih vin. Peneča vina bo pospremila kulinarika chefov Grand hotela Union, ki bodo posebej za to priložnost – za spajanje s penečimi vini (proti plačilu) pripravili vrsto izbranih jedi. Med Salonom bo za sproščeno vzdušje poskrbela glasbena spremljava na odru Velike dvorane. Po salonu bomo dogajanje preselili v Vinsko knjižnico Kavarne Union.

Tudi tokrat bomo ostali zvesti svojemu poslanstvu: širjenju in dvigovanju ravni kulture vina skozi izobraževanje oziroma vodene degustacije za obiskovalce. Letošnji Salon penečih vin prinaša tudi novost v obliki Unionovega izbora penečih vin. Izbor se je porodil na željo Union hotelov d. d. po še večji promociji in prodaji vin v njihovih hotelih in naši želji po še tesnejšem povezovanju med vinarji in (končnimi) kupci.

Salon je degustacijsko-prodajne narave; obiskovalci lahko za ceno vstopnice degustirajo vsa peneča vina, steklenico svojega najljubšega pa lahko kupijo tudi za domov.

Več informacij o dogodku: W: slovenskifestivalvin.si FB: Radostne prireditve

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin