Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 5. 2014,
8.03

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 6. 5. 2014, 8.03

8 let

Zac Efron: Igrati idiota v Sosedih je bilo težko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Igralec in lomilec ženskih src Zac Efron ponavadi v filmih upodablja dobričine. V Sosedih, njegovi zadnji komediji s Sethom Rogenom, pa je obul čevlje zlobnega lika. In to je bilo zanj težko.

V intervjuju za Access Hollywood je 26-letnik o svojem liku Teddyju Sandersu povedal: "Ne gre toliko za zlobo kot nagajivost. Vsa 'zloba' prihaja iz dobrega srca. In, priznam, bilo se je težko preleviti v nekoga, ki povzroča težave (pa čeprav komične) mlademu paru z otrokom. Še toliko bolj težko, ker je na nasprotni strani stal prav Seth Rogen. Je namreč igralec, po katerem se, vsaj po mojem mnenju, zgleduje vsa mlada generacija. Je namreč glas razuma naše generacije. Zdi se mi, da se z njim lahko identificira prav vsak moški."

Kljub za Efrona težki vlogi pa je v njej tudi zelo užival: "Bilo je res zabavno. Samo stoodstotno prepričan sem moral biti o tistem, kar počnem, in vse skupaj se je nato odvijalo po 'naravni' poti."

Dave Franco (mlajši brat Jamesa Franca), Efronova desna roka v filmu, je medtem Access Hollywoodu zaupal, da je Efron svoj lik resda oblikoval kot zelo neprijetnega, obenem pa tudi zelo všečnega. "Kljub vsem težavam, ki jih Zacov lik povzroči sosedom, ne moreš, da ti ne bi bil všeč. Lahko si še tako velik bebec in idiot, a če si zabaven in prikupen, občinstvo ne more mimo tega. In Zacu je to maksimalno uspelo," je o svojem igralskem kolegu povedal Franco.

Med kritiki zelo dobro sprejeto robustno komedijo Sosedi (Neighbors) o težavnem razmerju med mladim parom z novorojenčkom (upodabljata ju Seth Rogen in Rose Byrne) in vodjo (Zac Efron) študentskega bratstva, ki se vseli v sosednjo hišo, si lahko v slovenskih kinematografih ogledate od 8. maja naprej.

Ne spreglejte