SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Nepričakovano očka (Demain tout commence)

0

termometer

Nepričakovano očka (Demain tout commence)

Zvezdnik francoske uspešnice Prijatelja Omar Sy v dramatični komediji o ženskarju, čigar življenje se postavi na glavo, ko mu nekdanje dekle v naročje položi dojenčka, za katerega trdi, da je njegova hči.

Francija, Velika Britanija/2016/112 min.
Režija: Hugo Gélin
Igrajo: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Ashley Walters, Gloria Colston, Cécile Cassel
Žanr: Dramatična komedija
Ocena IMDb: 7,4/10

Veliki ženskar Samuel brez posebnih odgovornosti in želja, da bi se vezal, živi ob morju na sončnem jugu Francije, v bližini tistih, ki jih ima najraje in s katerimi dela, ne da bi se preveč utrudil.

Vse to se spremeni, ko mu eno od njegovih nekdanjih deklet v naročje položi nekaj mesecev starega otročička: Glorio – njegovo hči! Ker ni sposoben poskrbeti za dojenčico, se odloči, da jo bo vrnil materi ter odhiti v London, da bi jo našel. Brez uspeha.

Osem let pozneje imata Samuel in Gloria lepo in urejeno življenje, ki pa ga kar naenkrat prekine Kristin, saj hoče hčerko nazaj …Nepričakovano očka (Demain tout commence)


Zanimivosti:

• Film je remake mehiške dramatične komedije Navodila niso priložena (2013), ki jo je spisal in režiral Eugenio Derbez, ta pa je v njej odigral tudi glavno vlogo.

• Zvezdnik francoske mednarodne uspešnice Prijatelja (2011) Omar Sy (Samuel) je priznal, da mu je med snemanjem največ preglavic povzročalo delo z dojenčki.

Ti so morali zajokati ob točno določenem trenutku, ustvarjalci pa so izdelali celo posebno napravico, s pomočjo katere so pritegnili njihove poglede.

• Režiser filma Hugo Gélin je dejal, da ga je pritegnila zgodba o moškem, ki se odloči, da bo svoje življenje posvetil mali deklici.

Ta ga je spominjala na filma Življenje je lepo (1997) Roberta Benignija in V iskanju sreče (2006) Gabriela Muccina, ki prav tako prikazujeta odnos med odraslim in otrokom.


V videoteki DKino si oglejte tudi: Zakaj ravno on? (Why Him?)

Napovednik filma Nepričakovano očka:

[video: 64335 / Nepričakovano očka (Demain tout commence)]

Nepričakovano očka (Demain tout commence)

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije prek optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD-ready TV-sprejemnik. Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin