SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bomo tudi Marilyn Monroe gledali prek holograma?

3

termometer

Ko so s hologramom oživili Tupaca Shakurja, so mnogi spoznali, da je s tem mogoče dobro zaslužiti. Svojo hologramsko podobo naj bi dobila tudi legendarna Marilyn Monroe.

Ikonična hollywoodska igralka Marilyn Monroe, ki bi ravno danes praznovala 86 let, bo glavna zvezda koncerta Virtual Marilyn Live – A Musical Celebration of the Birth of the Pop Icon. Svoje oboževalce naj bi obiskala prek holograma, ki ga že nekaj časa pridno ustvarja podjetje Digicon Media. Na koncertu, ki bo enkrat to leto, bodo z divo nastopili tudi drugi glasbeniki, ki za zdaj ostajajo skrivnost.

Becky Altringer, predstavnica za stike z javnostjo Digicon Medie, je že povedala, da to še ni vse, saj ne nameravajo Marilyn Monroe upodobiti samo na prihajajočem koncertu, ampak želijo, da bi se Monroejeva prek holograma pojavila tudi na filmskih platnih in drugačnih slovesnostih.

Bodo lahko hologram sploh uporabili?

Seveda vprašanje pravnega zastopstva imena pokojne zvezdnice ostaja nerešeno, saj podjetje, ki si lasti pravico do uporabe imena Marilyn Monroe, ne sodeluje z Digicon Medio. "Na koncu bomo sodelovali, ampak samo, če oni naredijo prvi korak. Nam se nikakor ne mudi skleniti nobenega posla, saj imajo le pravice do objave njenih starih fotografij, mi pa bomo imeli pravice do virtualne Marilyn," so prepričani v podjetju.

Vsekakor pa Marilyn Monroe ne bo edina, ki bo presenetila s svojo pojavo več kot 50 let po svoji smrti. Usher namerava plesati s hologrami svojih oboževalcev na prihajajočem junijskem koncertu, govori pa se, da so v izdelavi tudi hologrami Jimmyja Stewarta, Marlona Branda in Haanka Aarona.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin