Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 12. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Orbico d.o.o.

Natisni članek

Braun advertorial

Četrtek, 7. 12. 2017, 7.00

2 meseca, 1 teden

Naj likanje postane užitek!

Vsebino omogoča Orbico d.o.o.

Spoznajte novo serijo parnih likalnih postaj CareStyle 7 iz Brauna, s pomočjo katerih bo vaše likanje postalo hitrejše, učinkovitejše in udobnejše. Njihova glavna novost in prednost je, da samodejno nastavijo ustrezno temperaturo ne glede na vrsto tkanine, s čimer zaščitijo vsa vaša oblačila oz. vse, kar likate.

Likalnik Braun | Foto:

Nova serija parnih likalnih postaj Braun CareStyle 7 ima še več parnega pritiska ter močnejši sunek pare za hitrejše in učinkovitejše likanje. Parni pritisk je več kot dvakrat večji od pritiska pri običajnih parnih likalnikih. Likalne postaje CareStyle 7 Pro imajo še dodatno prednost, in sicer lahko izberete način Turbo za sunkovit izpust pare, s pomočjo katerega zlahka obvladate tudi najzahtevnejše naloge pri likanju, kot so trdovratne gube pri kompaktnih tkaninah, na primer džinsu ali lanu.

Likalnik Braun | Foto:

Za vaše večje udobje pri likanju CareStyle 7 poskrbi še s posebej veliko prostornino kotlička za vodo, ki ga med likanjem ni treba polniti, tako da vaše delo lahko nemoteno poteka. Kotliček in likalnik sta med seboj povezana v kompaktni obliki, ergonomičen oprijem pa vam omogoča dvigovanje s precej manj napora. Velika odprtina na kotličku vam omogoča, da ga preprosto in hitro napolnite kar pri pipi.

Likalna postaja CareStyle 7 se ponaša tudi z izjemno tiho tehnologijo, ki je bila zasnovana za to, da bo likanje prijetnejše. Ta inovativna tehnologija vam zagotavlja več udobja in zelo učinkovito likanje s precej manj hrupa.

Likalnik Braun | Foto:

Vsi modeli serije CareStyle so opremljeni s posebno 3D-likalno ploščo, prvo na svetu, ki omogoča svobodno drsenje likalnika prek vsake ovire v vseh smereh, tudi nazaj. Izdelavo te plošče je navdihnil dizajn desk za deskanje na snegu (snowboardov). Nič več trdega zatikanja, ustavljanja in stalnega popravljanja tkanin, kar povzroča nove gube. Poševno zaobljeni robovi plošče likalniku omogočajo drsenje brez napora v vseh smereh (360°), prek zadrg, šivov, gumbov, tudi vzvratno.

likalnik braun | Foto:

Tako kot vsi Braunovi izdelki je bila tudi serija likalnih postaj CareStyle 7 zasnovana in izdelana v duhu tradicije nemške kakovosti, ki se kaže tako v inženirski zavezanosti odličnemu dizajnu kot tudi v strasti za proizvodnjo brezhibnih izdelkov. Vsi Braunovi izdelki so  skrbno in natančno testirani, od faze zasnove do proizvodnje. Ta zavzetost in trud sta bila tudi nagrajena: poleg mednarodne nagrade Plus X za najboljši izdelek leta (Best product of the Year) v svoji kategoriji je serija likalnih postaj CareStyle 7 prejela tudi priznanje Plus X Award za visoko kakovost in dizajn.

Braun jamstvo | Foto:

Izbira likalnih postaj in likalnikov Braun je zdaj tudi nakup brez tveganja, saj do 31. 1. 2018 velja 100-dnevno jamstvo za vračilo kupnine, če z nakupom ne bi bili zadovoljni.


Nagradna igra Braun: Naj likanje postane užitek!

Izžrebali smo tri srečne nagrajence, vsak pa bo prejel eno izmed spodaj navedenih nagrad.

Likalna postaja Braun CareStyle 7 IS 7043 EasyLock

Likalna postaja Braun CareStyle 3 IS 3044 Easy Lock

Parni likalnik Braun SI 9188 black 2.800W

Nagrajenci so:

1. Samo Vrhnjak, Vuzenica

2. Domen Grom, Vrhnika

3. Tjaša Gomboc, Ljubljana


Ne spreglejte