Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 10. 2015,
11.18

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

advertorial Geberit kopalnica opremljanje dom

Petek, 2. 10. 2015, 11.18

2 meseca, 3 tedne

Kako doseči preprost, a eleganten videz kopalnice?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Načrtujete novo kopalnico? Uredite si svojo oazo miru, hkrati pa poskrbite za preprostost, eleganco in čistočo. Kako? S pršnimi kanaletami CleanLine.

Vaš prostor za pobeg od vsakdanjih skrbi

Pri gradnji kopalnic že dolgo ne gledamo več le na funkcionalnost, ki bi služila zgolj osebni higieni, ampak radi vidimo, da je to naš prostor, kjer nas nihče ne moti in se lahko popolnoma sprostimo. Ob tem ne smemo pozabiti, da mora ustrezati našemu okusu, hkrati pa poskrbeti, da ne bo preveč zahtevna za čiščenje.

Kako torej doseči moderen videz kopalnice, ki bo hkrati preprosta za vzdrževanje?

Kakšna je sodobna kopalnica?

Moderne kopalnice niso kričeče, temveč minimalistične, z lepimi, a mirnimi barvami ter pohištvom v ravnih linijah. Če na novo opremljate kopalnico, seveda ne pozabite na funkcionalnost, v mislih pa imejte tudi, da bo preprosta, privlačna in oblikovno dovršena.

Ideja za eleganten videz celotne kopalnice – pršni kanal namesto prhe in kadi

Ljubitelji modernega videza stanovanja se vse bolj navdušujejo nad odprtimi prhami v ravnini tal. Če želite združiti lepo obliko z odlično funkcijo, razmislite o Geberitovih pršnih kanaletah CleanLine.

Zakaj pršne kanalete CleanLine? Ker obljubljajo ravno to, saj niso zgolj elegantne, temveč zelo preproste za vzdrževanje čiste kopalnice. V nasprotju z običajnimi kanaletami se namreč umazanija in bakterije ne morejo nabirati vzdolž njihove celotne dolžine.

Inovativna rešitev, ki izpolnjuje tudi vse zahteve glede čistoče in higiene

#1 Preprosto čiščenje

Pri običajnih pršnih kanaletah se lahko pod pokrovom nabere precej umazanije. Nove Geberitove pršne kanalete CleanLine pa nudijo idealno rešitev za to nehigienično težavo, saj nimajo skritih robov ali kotov na težko dostopnih mestih, zato jih lahko očistite brez težav. Poleg tega lahko pokrov majhne vtočne odprtine z integriranim sitom za lase odstranite in ga v hipu očistite.

#2 Prilagodljive možnosti namestitve

Zaradi prilagodljivih možnosti namestitve se lahko Geberitove pršne kanalete CleanLine po potrebi preprosto namesti tudi neposredno ob steno. Dolžino pršne kanalete je mogoče prilagoditi tako, da natanko ustreza velikosti površine za prhanje. Nameščena pršna kanaleta deluje kot odprt profil, v katerem se voda zbira in teče v vtočno odprtino.

#3 Odlično tesnjenje

Tehnika vgradnje in zatesnitve Geberitovih pršnih kanalet CleanLine je izredno dobro premišljena. Zato je njihova vgradnja prav tako preprosta kot vgradnja običajnih talnih odtokov. Lastniki stavb in hiš so tako lahko brez skrbi, saj talno površino njihove prhe odlikuje trajno tesnjenje, ki preprečuje puščanje.

 

Ne spreglejte