Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 12. 2022,
8.45

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek obdarovanje darila kolesarska oprema kolesarjenje

Torek, 6. 12. 2022, 8.45

1 leto, 4 mesece

Darila za kolesarske navdušence

Oglasno sporočilo

Kupovanje daril je vse prej kot prijetno opravilo. Ne le, da je zamudno, ampak nas pogosto spravi v dilemo, kaj sploh izbrati za obdarovanca. Za vse ljubitelje kolesarjenja pa je kateri izmed kosov kolesarske opreme lahko odlična izbira za darilo.

wheelbase | Foto:

Če želite kolesarskemu navdušencu pripraviti prijetno in hkrati tudi uporabno presenečenje, je kolesarska trgovina pravi naslov, da izberete popolno darilo. Če še nimate pravih idej, si v nadaljevanju preberite nekaj naših predlogov.

Kolesarska oblačila

Vsi kolesarji potrebujejo udobna kolesarska oblačila, ki poskrbijo za varno in udobno kolesarjenje po cestah, makadamih in drugih zahtevnih terenih. Pri tem je pomembno, da njihovo izbiro prilagodimo vremenskim razmeram in temperaturam.

Dejstvo pa je, da se kolesarska oblačila z meseci in leti uporabe zelo hitro obrabijo, zato jih je treba redno menjati. In če boste ljubiteljskemu kolesarju podarili katerikoli kos kolesarskih oblačil, smo prepričani, da ga boste zelo razveselili.

wheelbase | Foto:

Ponudba kolesarskih oblačil je danes resnično zelo pestra. Izbirate lahko med različnimi blagovnimi znamkami kolesarskih hlač, majic, vetrovk in jaken ali pa se odločite za druge dodatke, kot so kolesarske rokavice ali nogavice.

Kolesarske luči

Baterijske svetilke postajajo vse bolj pomemben del kolesarske opreme, ne glede na to, ali gre za cestno, treking ali gorsko kolo. Kolesarji jih uporabljajo zato, ker bistveno prispevajo k boljši vidljivosti in večji varnosti na cesti, zato so lahko zelo uporabno darilo.

Pestra izbira kolesarskih luči je dovolj dober razlog, da pri izbiri darila pomislite tudi na kolesarske svetilke.

Sprednje in zadnje kolesarske luči so praviloma primerne za vse vrste koles, med seboj se razlikujejo predvsem po svoji velikosti, materialih in seveda svetilnosti. Ker postajajo vse bolj pomemben del kolesarske opreme, se jih bo razveselil prav vsak kolesar.

Kolesarski nahrbtniki

Pomemben del kolesarske opreme so tudi kolesarski nahrbtniki. Ti postajajo vse bolj pomemben spremljevalec na kolesarskih turah, zato se ga bo zagotovo vsakdo razveselil.

Za nameček so tovrstni nahrbtniki izjemno vsestranski, saj so uporabni tudi za pohode in druge aktivnosti na prostem.

wheelbase | Foto:

Če iščete primerno darilo, je kolesarski nahrbtnik zagotovo odlična izbira za vse ljubitelje kolesarstva. Z njimi postane kolesarska izkušnja še prijetnejša, kolesarski izlet pa bolj brezskrben.

V ponudbi je toliko različnih modelov in blagovnih znamk, da boste za svojega obdarovanca zagotovo izbrali pravilno.

Izdelki za nego in vzdrževanje kolesa

Prepričani ste lahko, da vsak kolesarski navdušenec posveti veliko časa negi in vzdrževanju kolesa. Zato bo kakršenkoli izdelek za nego in vzdrževanje zadetek v polno pri izbiri primernega darila za obdarovanca.

Med tovrstnimi izdelki ne spreglejte blagovne znamke Muc-off. Glavne kategorije, ki jih pokriva, so različna čistila za čiščenje koles, olja in maziva ter številni izdelki za zaščito kolesa.

Vsi izdelki so biološko razgradljivi, zato boste z njimi navdušili še posebej tiste kolesarje, ki so ekološko ozaveščeni.

Kolesarski števec

Danes si težko predstavljamo pravega kolesarskega navdušenca brez kolesarskega števca. Če ga vaš obdarovanec še nima ali potrebuje morda zmogljivejšo napravo, je to lahko zelo uporabno darilo in hkrati tudi funkcionalno.

Kolesarski števci so do danes postali zelo zmogljive naprave, ki omogočajo merjenje različnih parametrov. Med najpomembnejšimi so hitrost, prevoženi kilometri, potovalni čas, kadenca, moč poganjanja in srčni utrip. Vse to pa so lahko zelo koristni podatki pri spremljanju napredka kolesarskih zmogljivosti.

Žepno orodje

Predvsem gorski kolesarji na svojih turah potrebujejo tudi nekaj orodja, s katerim lahko na hitro opravijo nekatera osnovna popravila kolesa. Ne glede na to, ali gre za kolesa Scott ali katero drugo blagovno znamko, so tovrstna žepna orodja univerzalna.

wheelbase | Foto:

Res pa je, da je na voljo ogromno različnih modelov in blagovnih znamk orodij. Med seboj se razlikujejo predvsem po tem, koliko in kakšne nastavke imajo. S tega vidika je predvsem pomembno, da za obdarovanca izberete žepno orodje, ki je lahko in ponuja vse tiste nastavke, ki omogočajo osnovna popravila.

Darilni bon

Če med zbranimi predlogi niste našli nobenega primernega, svojim kolesarskim prijateljem in bližnjim podarite darilni bon. Ne glede na to, kakšne vrednosti je darilni bon, kolesarska trgovina s svojo pestro ponudbo obdarovancu ponuja možnost, da si sam izbere takšno darilo, ki mu najbolj ustreza.

Darilni bon v poljubnem znesku je odlično darilo, vendar le, če izberete kolesarsko trgovino, ki ponuja širok nabor različnih izdelkov. Ti bodo poskrbeli za popolno darilo in stoodstotno zadovoljstvo vsakega še tako zahtevnega kolesarskega navdušenca.

Prepričani smo, da ste do zdaj že našli pravo idejo za izbiro primernega darila za kolesarskega navdušenca. Če boste izbrali katerega od zgornjih predlogov, bo navdušenje zagotovo popolno.

Naročnik oglasnega sporočila je WHEELBASE d.o.o.

 

Ne spreglejte