SiolNET.
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Superheroji, zbrani na enem mestu!

3

termometer

Marvelovi Maščevalci so dokazali, da je v slogi moč, zato smo se v videoteki DKino na SiOL TV odločili, da sledimo njihovemu zgledu in združili vse naše superjunake, vključno z njimi, pod isto streho.

V tem tisočletju smo spremljali neverjetno rast priljubljenosti filmov o superjunakih. Ti so že vseskozi tudi nepogrešljiv del ponudbe videoteke DKino na SiOL TV, kjer smo do pred kratkim gostili Varuhe galaksije, zdaj pa so nas obiskali še slovitejši prebivalci Marvelovega vesolja: Maščevalci.

Zvezdniki tretje največje kinematografske uspešnice vseh časov – Iron Man, Thor, Stotnik Amerika in Neverjetni Hulk – so po uspešnih samostojnih projektih pred tremi leti dokazali, da so lahko združeni samo še močnejši, v začetku letošnjega maja pa v kinih pričakujemo že njihovo drugo skupno pustolovščino, podnaslovljeno Ultronova doba.

V videoteki DKino smo se ob tej priložnosti odločili, da sledimo zgledu Maščevalcev in pod isto streho združili vse naše superjunake. Ti bodo zabavali tako staro kot mlado, nekateri med njimi, kot na primer Pixarjevi Neverjetni in učenci ter učitelji Disneyjeve Šole za junake, pa kar oboje hkrati.

Filmi, v katerih nastopajo, so zbrani v kategoriji Superheroji, ki jo boste našli na programskih mestih 5 (DKino Hiti) in 200 (DKino), za še več zanimivih filmov pa pobrskajte po katalogu videovsebin na SiOL TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin