Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 1. 2018,
10.40

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

olimpijske igre

Četrtek, 11. 1. 2018, 10.40

6 let, 3 mesece

Pogoji prijave na olimpijske novice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Napovejte dogajanje v Pjongčangu

TSmedia, d. o. o., Stegne 19, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) organizira pošiljanje olimpijskih novic (v nadaljevanju novice), ki bo potekalo od 11. 1. 2018 do vključno 20. 2. 2018. Ti pogoji opisujejo, določajo in urejajo pogoje uporabe olimpijskega dnevnega časopisa.

Kdo se lahko prijavi?

Na olimpijske novice se lahko prijavi kdorkoli, ki ima delujoč e-naslov in se prijavi na prejemanje novic. S prijavo na novice udeleženec soglaša s temi pravili in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

Način prijave

Udeleženec se lahko na olimpijske novice prijavi:

  • prek oglasa, ki je objavljen na koncu člankov pri vseh Zimskih športih na Siol.net.
  • Udeleženec prek obrazca odda elektronski naslov,
  • Strinjati se mora s pravili in pogoji prijave.
  • Na olimpijske novice so prijavljeni tudi sodelujoči na fotonatečaju Zimska rekreacija, v akciji Olimpijska napoved ter sodelujoči v Olimpijskem kvizu. Navedeni udeleženci dovoljujejo pošiljanje novic s tem, ko sodelujejo v posamezni akciji in se znotraj akcij strinjajo s pravili in pogoji sodelovanja.

Prejemanje novic

S prijavo na novice se udeleženci strinjajo s tem, da vsak dan prejemajo olimpijske novice (ki povzemajo dogajanje v Pjongčangu), poslane z naslova Siol.net. Periodiko pošiljanja lahko organizator kadarkoli spremeni, vendar ne pogosteje kot enkrat na dan.

Zasebnost in varstvo podatkov

S prijavo na olimpijske novice udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval pri prijavi, vključijo v zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih, da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o dogajanju na olimpijskih igrah, o olimpijskih nagradnih igrah in drugih olimpijskih temah ter za pošiljanje Sportalovega tedenskega časopisa.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od organizatorja in soorganizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadarkoli trajno ali začasno prekliče na naslednji način: odjavo od prejemanja elektronskih sporočil udeleženec uredi s klikom na povezavo "Odjava", ki bo sestavni del vsakega elektronskega sporočila.

Udeleženec organizatorju dovoljuje, da do preklica vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov udeleženca v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator se obvezuje, da bo s posredovanimi podatki ravnal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator bo posredovane podatke uporabljal izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Končne določbe

Organizator ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, ki se lahko pojavijo zaradi napak v prikazovanju ali delovanja novic. Organizator ne odgovarja za morebitno škodo.

Udeležencem je zagotovljena podpora in pomoč na elektronskem naslovu info@tsmedia.si. Na vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z novicami in niso urejena s temi pravili, odgovarja ustrezna komisija organizatorja.

Pravila novic so dostopna na spletni strani na www.siol.net.

TSmedia, d. o. o.

Ljubljana, 11. 1. 2018

 

Ne spreglejte