Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 4. 2012,
10.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Aleš Koršič

Sreda, 25. 4. 2012, 10.34

8 let

"S takšnimi predstavami lažje do pogodb"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Dokler obstaja upanje, se koprski rokometaši v Evropi ne bodo predali. Direktor kluba Aleš Koršič je najbolj zadovoljen zaradi rokometnih praznikov, ki so se v tej sezoni odvijali na Obali.

Edini slovenski predstavnik med rokometno elito v tej sezoni je po dolgih letih poskrbel za to, da se na stari celini vse povprek govori o slovenskem rokometu. Pa ne le to, na račun le-tega so oživeli rokometni prazniki, ki jih sicer doživljajo ljubitelji tega športa le na tekmah moške reprezentance. Prvi operativec kluba, Aleš Koršič, je ob evforični zmagi nad Atleticom Madridom v četrtfinalu poudaril, da se igranje v ligi prvakov "izplača" tako kot vsa druga evropska tekmovanja. Izračuna pravzaprav ni. Klubom ostane bolj malo od pogače Evropske rokometne zveze.

Že igranje med najboljšimi evropskimi klubi je za slovensko moštvo izjemen uspeh, kaj šele igranje med TOP 8 klubi… Pred začetkom tekmovanja v ligi prvakov si nihče ni mislil, da bomo prišli tako daleč. Morda v Evropi nismo tako prepoznavni, kar je po eni strani naša prednost. V vsakem primeru pa je treba poudariti kakovost. To naša ekipa ima.

Se z uvrstitvijo v četrtfinale finančno liga prvakov že izplača? Liga prvakov se izplača kot vsako drugo tekmovanje v Evropi. Kolikšna je nagrada za četrtfinale, nisem pogledal. Za nas je nagrada že, da so ljudje uživali v rokometu. Šele potem razmišljam o vsem drugem, kar spada zraven.

Znano je, da kopici vaših igralcev po tej sezoni poteče pogodba. V kolikšni meri ste že sestavili ekipo? Ekipo sestavljamo. Tudi s takšnimi predstavami bodo odločitve še nekoliko lažje. V naslednjih dneh bomo zaključili kroge pogajanj in sestavo ekipe.

Verjetno se je z evropskim prebojem povpraševanje po vaših igralcih povečalo? Ne vem, to morajo povedati oni.

Ne spreglejte