SiolNET. Sportal Sportal +
2,45

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Dobrodelna dražba: dres in kapa Tima Gajserja

Dražba: kupite dres Tima Gajserja in pomagajte nesrečni družini #video

2,45

termometer

Dres Tima Gajsra
Tekmovalni dres, v katerem je Tim Gajser 27. avgusta 2018 na VN Bolgarije osvojil drugo mesto. Foto: Bojan Puhek

Slovenski športni junak Tim Gajser pooseblja rek, da v nesreči spoznaš prijatelja. Eden najboljših motokrosistov na svetu ni ostal ravnodušen nad pretresljivo usodo Helene Čampa, mame samohranilke z invalidnim otrokom. Odločil se je za dobrodelno dražbo, na kateri bo mogoče kupiti njegov tekmovalni dres in kapo, s katerima se je povzpel med najboljše. Celoten izkupiček z dražbe bo namenjen družini, ki ji grozi izguba strehe nad glavo. Potekala bo do 25. februarja.

Tim Gajser Novice Tim Gajser bo pomagal, da Helena in njena otroka ne izgubijo strehe nad glavo #video

Če imate veliko srce in se vas je dotaknila pretresljiva usoda družine Helene Čampa, hkrati pa ste navdušeni nad osebnostjo in mednarodnimi uspehi Tima Gajserja, ste na pravem naslovu. Do 25. februarja bo potekala dobrodelna dražba, na kateri lahko postanete lastnik kape in tekmovalnega dresa, v katerem se je najboljši slovenski motokrosist lani avgusta na veliki nagradi Bolgarije povzpel na zmagovalni oder, s tem pa pomagate nesrečni družini, da ji ne vzamejo doma.

Najvišja izklicna cena je trenutno 2.000 evrov (za dres) in 330 evrov (za kapo). Sodelujoči v dražbi lahko višate zneske v vrednosti po 100 evrov (za dres) in 20 evrov (za kapo).

Novica o dobrodelni dražbi Gajserjevega dresa in kape bo osvežena vsak dan ob 11. uri, ko bosta objavljena do takrat najvišja zneska kupnine. Ne pozabite, dražba traja do 25. februarja.

Tim Gajser je navezan na svoj dres, ki ga vedno krasi številka 243. Letošnjo sezono bo začel 3. marca v Argentini. Tim Gajser je navezan na svoj dres, ki ga vedno krasi številka 243. Letošnjo sezono bo začel 3. marca v Argentini. Foto: Bojan Puhek Tim je s svojimi športnimi uspehi na sončni strani Alp sprožil veliko evforijo. Vrhunec je doživel leta 2016, ko je z znamenito številko 243, ki krasi njegov dres, postal svetovni prvak v kategoriji MXGP. Še danes spada med najbolj priljubljene in spoštovane slovenske športnike, med pripravami na novo sezono, v kateri se želi vrniti na svetovni prestol, pa nam je pojasnil razloge za sodelovanje v dobrodelni dražbi.

''Moji družini in meni je zelo pomembno to, da pomagamo ljudem, ki to potrebujejo. Tudi sam sem vzgojen tako, da se vsakokrat odzovem prošnji za pomoč ljudem,'' je dejal 23-letni motokrosist plemenitega srca, ki je s svojim dejanjem podal možnost vsem njegovim privržencem, da postanejo lastniki tekmovalnega dresa, s katerim se je lani v Bolgariji uvrstil na visoko drugo mesto.

Helena se mu za veliko pomoč od srca zahvaljuje, do 25. februarja, ko bo potekala dražba, pa bo pozornost usmerjena na vse, ki bi lahko priskočili na pomoč družini s pretresljivo usodo. Ste med njimi tudi vi?

Tim Gajser Sportal Gajser po eni težjih sezon: Neizmerne bolečine so zdaj samo še preteklost
Helena Čampa se srčno zahvaljuje Timu Gajserju. Helena Čampa se srčno zahvaljuje Timu Gajserju. Foto: Planet TV Helena Čampa je mati samohranilka z dvema otrokoma. Eden je invalid s hudo epilepsijo, ne hodi in ne govori, drugi je študent brez rednih dohodkov. Zdaj so se znašli v težkem položaju, grozi jim izguba strehe nad glavo. Helena 24 ur na dan skrbi za bolnega otroka, ki zaradi bolezni potrebuje stalno nego in skrb. Ostala je brez partnerjeve pomoči, ta pa jo je še dodatno izigral.

Akcija zbiranja 70 tisoč evrov za ohranitev doma Helene Čampa naj bi se uradno končala 5. februarja, ko je treba vplačati varščino. Dražba za tri četrtine hiše, katere lastnik je nekdanji partner, ki je ta dolg prepustil Heleni, bo na vrsti v četrtek. Do 25. februarja mora Helena odplačati vso kupnino.

Če nočete sodelovati na dražbi, a vseeno želite darovati, lahko to storite z nakazilom na spodnji transakcijski račun. Pomoč se zbira prek Prostovoljnega gasilskega društva Log, Loška cesta 18, 1358 Log pri Brezovici.

SI56 1914 6500 3639 398
Sklic: SI00 08012002
Namen plačila: HIŠA

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • narobesvet / 12.02.2019. ob 06:47 +1 0

  Morda pa se med njimi skriva razocaran investitor,ki mu je nakup solastniskega deleza spodletel in tako ne bo mogel z najemnino izcrpavat gospo,ki ji zivljenje ze tako ni prizaneslo.

  +1 0
 • narobesvet / 12.02.2019. ob 06:36 +1 0

  Vsi negativni komentarji,ne samo da pojma nimate o cem pisete,ker ve se kdo in s kaksnim namenom kupuje solastniske deleze,tudi vasa custvena inteligenca je na dnu. Hvalabogu,da vas je zanemarljivo malo.

  +1 0
 • Vasilij / 05.02.2019. ob 20:29 +2 - 6

  Laznivci. Ce je solastnica hise ji ne grozi nobena izgibe strehe nad glavo. A eo zdj ko je bil locen moz solastnik 3/4 ji pa ni grozila izguba strehe nad glavo. Mislim a kdo zahteva delozacijo mogoce?

  +2 - 6
delitve: 901
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin