Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 12. 2009,
16.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 23. 12. 2009, 16.15

8 let

V nedeljo Zorman in druščina vabijo v Podčetrtek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Slovenska moška rokometna reprezentanca se bo zbrala v soboto, 26. decembra v Podčetrtku, kjer bo trenirala domala ves čas priprav za Euro 2010. V nedeljo pa reprezentanti vabijo na druženje.

V okviru priprav na januarsko evropsko prvenstvo v Avstriji bo moška članska reprezentanca Slovenije od 26. do 30. decembra na pripravah v Termah Olimia. Nedeljski trening (27. decembra ob 17. uri) v športni dvorani v Podčetrtku bo odprt tudi za javnost. Za navijače in obiskovalce bo pripravljena kopica zanimivosti in presenečenj.

Selektor Zvonimir Serdarušić je zbor reprezentance sklical za soboto, 26. decembra. Reprezentanti bodo trenirali dvakrat dnevno, trening v nedeljo, 27. decembra, ob 17. uri v športni dvorani v Podčetrtku pa bo izjemoma odprt tudi za javnost. "Igralci komaj čakajo, da se začnejo sklepne priprave na evropsko prvenstvo v Avstriji. Že na prvem reprezentančnem zboru v Termah Olimia so tako reprezentančni kandidati kot člani strokovnega vodstva ugotovili, da so razmere za delo in bivanje na vrhunski ravni, tako da smo po tej plati zelo zadovoljni. Zato bi tudi tokrat izkoristil priložnost ter se našim gostiteljem zahvalil za odlične pogoje," pravi direktor slovenskih moških reprezentanc Roman Pungartnik.

Da bi treninge in celotno reprezentanco po eni strani čim bolj približali tudi javnosti, po drugi pa se gostiteljem in tamkajšnjemu okolju v največji možni meri zahvalili za vse, kar so že doslej (in še bodo) storili za slovenski rokomet, se je vodstvo moške izbrane vrste odločilo, da bo v nedeljo, 27. decembra, v dvorani v Podčetrtku pripravilo še dan odprtih vrat.

"Vesel sem, da tako Terme Olimia kot celoten Podčetrtek z okolico dihajo s slovenskimi rokometaši. Zavedamo se, da je njihova podpora še kako potrebna, tudi v pripravljalnem obdobju. Da bi se jim vsaj malce oddolžili za njihovo podporo, prizadevanja, gostoljubnost in vsestransko pomoč, smo se odločili, da bomo zanje in za medije pripravili dan odprtih vrat. Toda to ne pomeni zgolj tega, da si bodo lahko vsi, ki bodo to želeli, ogledali samo trening naših fantov. Pred športno dvorano v Podčetrtku bomo namreč poskrbeli za okusno hrano in pijačo, po ogledu treninga pa bodo rokometaši na razpolago za pogovore, avtograme in skupno fotografiranje," napoveduje Pungartnik in dodaja: "Prepričan sem, da bomo s tem tako rokometašem kot njihovim simpatizerjem obogatili praznike in poskrbeli za skupno nepozabno druženje. Istočasno bodo lahko navijači in obiskovalci podrobneje spoznali delo igralcev ter se v največji možni meri družili z njimi tudi izven rokometnega igrišča."

Evropsko prvenstvo v Avstriji se sicer začenja 19. januarja. Slovenija bo v prvem delu igrala v Innsbrucku.

Ne spreglejte