Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 10. 2018,
19.20

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,24

1

Natisni članek

Nikola Karabatić RK Gorenje Velenje

Ponedeljek, 1. 10. 2018, 19.20

5 let, 6 mesecev

Nikola Karabatić obiskal Velenjčane

Presenečenje in pol na treningu upov Gorenja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,24

1

Nikola Karabatić | Rokometne upe Gorenja je obiskal zvezdnik Nikola Karabatić. | Foto RK Gorenje

Rokometne upe Gorenja je obiskal zvezdnik Nikola Karabatić.

Foto: RK Gorenje

Rokometni zvezdnik Nikola Karabatić se je te dni mudil v Sloveniji, ob tej priložnosti pa je trikratni dobitnik nagrade za najboljšega rokometaša na svetu obiskal tudi trening mladinskih selekcij rokometnega kluba Velenje.

Štiriintridesetletni francoski reprezentant in člana pariškega PSG je mlade velenjske rokometne upe presenetil med fotografiranjem za klubsko stran. Kot so sporočili iz podjetja Gorenje, glavnega sponzorja velenjskih rokometašev, je po odzivu mladih rokometašev sodeč presenečenje uspelo.

"Kot vodja projekta na strani Rokometnega kluba Gorenje Velenje bi današnji dogodek označila kot nekaj zelo posebnega. Po odzivih naših mladih rokometašev sodeč, je presenečenje zares uspelo," je povedala Maja Bukovnik iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje.

"Res je delovalo, vsi so bili popolnoma presenečeni. Ko jih gledam, si predstavljam sebe v njihovih letih. Spomnim se, da sem bil tudi sam čisto navdušen, če sem srečal kakšnega svojega vzornika in se imel priložnost slikat z njim."  | Foto: RK Gorenje "Res je delovalo, vsi so bili popolnoma presenečeni. Ko jih gledam, si predstavljam sebe v njihovih letih. Spomnim se, da sem bil tudi sam čisto navdušen, če sem srečal kakšnega svojega vzornika in se imel priložnost slikat z njim." Foto: RK Gorenje

To je v izjavi potrdil tudi štirikratni svetovni ter dvakratni olimpijski in evropski prvak, ki je poudaril pomen vloge vzornikov pri razvoju mladih športnikov. "Zabavno je bilo videti njihove reakcije. Res je delovalo, vsi so bili popolnoma presenečeni. Ko jih gledam, si predstavljam sebe v njihovih letih. Spomnim se, da sem bil tudi sam čisto navdušen, če sem srečal kakšnega svojega vzornika in se imel priložnost slikat z njim. To mi je dalo še dodatno motivacijo za trening in doseganje zastavljenih ciljev. Zato si tudi z veseljem vzamem čas za srečanje z mladimi rokometaši, saj vem, koliko jim to pomeni."

Preberite še:

Ljubomir Vranješ
Sportal Kaos v Veszpremu, posredovala naj bi tudi policija. Celjan v postavi kroga.
Celje Pivovarna Laško Flensburg
Sportal Sanjski debi Ocvirka na klopi pivovarjev: Za obrambo lahko vsem rečem samo kapo dol
Ne spreglejte