Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 11. 2012,
15.51

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Celje Kiel poplave

Sreda, 7. 11. 2012, 15.51

7 let, 12 mesecev

Junaki poplav zastonj na tekmo Celja s Kielom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V vodstvu Celja Pivovarne Laško so potegnili izvirno in hvalevredno potezo. V zahvalo za požrtvovalnost bodo ponudili brezplačni ogled tekme s Kielom pripadnikom gasilskih društev in civilne zaščite.

Poplave so v zadnjih dneh močno ohromile kar nekaj delov Slovenije, tudi velika območja na Štajerskem in Celjskem ter povzročile številne ure trpljenja mnogim ljudem. V Celju Pivovarni Laško niso spregledali truda ljudi, ki vlagajo največje napore v lajšanje posledic povodnji. Celjski klub bo namreč v naslednjih dneh na naslove društev prostovoljnih in poklicnih gasilcev ter pripadnikov civilne zaščite razposlal vabila za tekmo lige prvakov z evropskim klubskim prvakom Kielom, ki bo 17. novembra v Zlatorogu.

"V minulih dneh smo lahko videli, kaj pomeni nesebična pomoč številnih, predvsem bi rad izpostavil gasilce in člane civilne zaščite, čeprav ne smemo pozabiti niti vseh drugih. Sam sem član prostovoljnega gasilskega društva in sem velik simpatizer njihovega delovanja. Narave se ne da zaustaviti, a ti ljudje so s svojo nesebično pomočjo pomagali in omilili škodo, ki je nastala, posledice pa bodo odpravljali tudi v naslednjih dneh. Mnogokrat so edina rešilna bilka, ko se zgodijo nesreče in mnogi občani so jim hvaležni vse življenje. Mi kot športniki imamo majhno možnost, da se jim s pozornostjo vsaj malo zahvalimo za delo, ki ga po veliki večini opravljajo prostovoljno, z njim pa nam kažejo kaj vse se da storiti zgolj z dobro voljo. Vesel sem, da jim lahko izkažemo hvaležnost na takšen način ter jim omogočimo, da se za nekaj časa povsem sprostijo in uživajo v športnem spektaklu, kot bo tekma s Kielom," je ob robu akcije za spletno stran kluba dejal slovenski reprezentant in član Celja Sebastian Skube, ki ni edini član prostovoljnega gasilskega društva v ekipi. Družbo mu v tem pogledu delata tudi vratar Urban Lesjak in levi zunanji igralec Rok Žuran. Če bo katera od omenjenih organizacij ostala brez vabila, naj se obrne na klub. Zares zanimiva poteza Celjanov, ki bo verjetno pomagala napolniti celjski rokometni hram.

Ne spreglejte