Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 7. 2013,
7.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ivano Balić

Sreda, 10. 7. 2013, 7.49

8 let

"Baliću so lagali in ga prevarali"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pri naših južnih sosedih se je začela nova medijska vojna med Ivanom Balićem in hrvaško rokometno zvezo. Najprej je udaril Balićev menedžer, zdaj se je odzval še Zoran Gobac.

O tem, da je Ivano Balić za hrvaški rokomet naredil izjemno veliko, ni dvoma. Tudi zaradi njega je reprezentanca na velikih tekmovanjih osvajala kolajne. Tudi zaradi njega jo poznajo po vsem svetu. In tudi zaradi njega se je pred dnevi našel celo 21-letni Japonec, ki je v želji, da bi, čeprav nima nikakršnih predispozicij, profesionalno igral rokomet, pripotoval na Hrvaško in potrkal na vrata rokometnega kluba Dubrava. A zdi se, da hrvaška rokometna zveza za legende, kot je Balić, nima veliko posluha. Ko ga selektor Slavko Goluža na primer ni vpoklical v reprezentanco za svetovno prvenstvo v Španiji, je kot razlog navedel: "Ni se mi oglasil na telefon."

"Tip ni resen"

"Za Ivanom je grozno obdobje. Konec njegove reprezentančne kariere je bil zelo grd. Hrvaškemu rokometu je dal vsa najboljša leta svojega življenja, v zahvalo pa dobil laži in prevare. Okradli so ga. S temi ljudmi si ne želi preživeti niti minute svojega življenja," se je glasila izjava Balićevega menedžerja Davida Caballera, ki je znova zanetila ogenj. Nanjo se je hitro odzval Zoran Gobac, alfa in omega hrvaškega rokometa. "Poglejte, ta tip ni resen. Balićevega menedžerja poznam še iz časov, ko je prodajal nepremičnine, zdaj pa bi rad živel od rokometa. Zame je rokomet hobi, za njega ne," je pojasnil Gobac in se v svojem slogu odzval tudi na najbolj vročo temo torka, propad velikega Atletica iz Madrida. Hitro je potegnil vzporednice s "svojim" Zagrebom, od koder je Balić prestopil v Atletico in včeraj ostal brez kluba. "Bil je največji klub, Zagreb pa je le majhen klub. A mi gremo počasi. Nismo kot oni, ki živijo samo za leto dni."

Ne spreglejte