Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 4. 2015,
7.46

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Salomon tekaški copat tek rekreacija

Petek, 10. 4. 2015, 7.46

6 let, 7 mesecev

Novi Salomon X-Scream 3D

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Poišči avanturo v svojem mestu z novim tekaškim copatom.

CITYTRAIL™ predstavlja nenehno raziskovanje enkratnih in neponovljivih poti vsakega mesta. Betonsko mesto želimo spremeniti v zanimiv poligon za tek, kjer smo ves čas na preži za novimi možnostmi za popestritev treninga – iščemo nove tekaške poti, različne podlage in zanimive lokacije, za katere še ne vemo, da obstajajo.

Pustite stare ustaljene poti za sabo, prekinite rutino in se podajte na raziskovanje svojega mesta. S tem namenom so pri Salomonu že v lanski sezoni razvili povsem novo linijo tekaške opreme CITYTRAIL™, ki omogoča svobodo gibanja in izjemno vsestranskost, letos pa jo še nadgrajujejo z novim tekaškim copatom X-SCREAM 3D.

Odkrijte CITYTRAIL™ z novim tekaškim copatom! Salomon je z novim X-SCREAM 3D napovedal evolucijo vsakdanjega treninga. X-Scream 3D zagotavlja še več udobja in blaženja za tek po utrjenih poteh kot njegovi predhodniki, še vedno pa ponuja dovolj stabilnosti in oprijema, ko boste z ustaljenih poti zašli na razgibano mestno podlago. Novi tekaški copat CITYTRAIL tekačem, ki si želijo prekiniti vsakodnevno rutino, zagotavlja popoln oprijem stopala, dinamično blaženje in stabilnost ter oprijem na vseh vrstah podlage.

Nova 3D-tehnologija blaženja zagotavlja izjemno mehkobo za tek po trših podlagah in asfaltu, hkrati pa vam ponuja tudi dovolj odzivnosti in hitrosti. Popoln in natančen oprijem stopala ponuja kombinacija sistema Sensifit™ in kevlarskih vezalk Quicklace™, ki ohranja stopalo na pravem mestu ves čas aktivnosti, ne glede na oviro, ki jo želite premagati v svojem mestu. Za še boljši oprijem stopala pa bo poskrbela posebej oblikovana brezšivna mrežica znotraj čevlja, imenovana Endofit™. Celoten paket tehnologij sklene zelo dobro poznan Salomonov podplat Contagrip™, ki zaradi svoje sestave zagotavlja optimalen oprijem in dolgo življenjsko dobo.

X-SCREAM 3D je namenjen vsem tekačem, ki iščejo več dinamičnega blaženja, odzivnosti in hitrosti na vsakem koraku. Idealen tekaški copat, ki vas popelje na raziskovanje še neodkritih mestnih avantur!

Salomon CITYTRAIL – ZAČUTI SVOBODO V SVOJEM MESTU!

Več informacij na www.salomon.com/si.

Foto: Salomon

Ne spreglejte