Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 5. 2013,
18.57

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 18. 5. 2013, 18.57

8 let, 5 mesecev

VIDEO: Gorica in Triglav s točko ostala med elito

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Gorice in kranjskega Triglava so se v 34. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 0:0.

Dvoboj v Novi Gorici ni bil ravno za v "lepotne učbenike", a za obe ekipi je bil še kako pomemben. V obeh taborih so se zavedali, da bi jim delitev točk že danes tudi teoretično ekipi zagotovila obstanek v ligi. Novogoriško-kranjski obračun se je tudi dejansko končal brez zadetkov in brez zmagovalca. Gorico do konca prvenstva čakata gostovanje v Domžalah in domača tekma z Velenjčani, Triglav pa bo v prihodnjem krogu gostil Muro 05, v zadnjem pa bo gostoval v Ljubljani.

Uvod tekme v Novi Gorici ni bil preveč razburljiv, ekipi si dolgo nista pripravili kakšne resnejše priložnosti. Tudi zaključni streli so bili redki, pa še ti nenatančni. Šele v 33. minuti je v okvir vrat meril Welle Ndiaye po podaji iz kota, a žogo poslal točno v vratarja Darjana Curanovića. Goričani so v zaključku polčasa več poskušali, a kljub nekaj strelom jim mreže Triglava ni uspelo zatresti. Še najbližje temu je bil Ndiaye v 43. minuti, vendar je povsem neoviran zgrešil cilj.

Tudi v uvodu drugega polčasa večjih razburjenj ni bilo. Obetavnih akcij je primanjkovalo, enega redkih nevarnejših strelov je v 55. minuti sprožil Nejc Praprotnik. Tudi v nadaljevanju Gorica in Triglav, pri katerem so manjkali Enis Đurković, Vlado Šmit in Žan Pelko, nista bila nič konkretnejša v napadalnih akcijah, ampak bolj ali manj pazila, da se bo tekma končala z delitvijo točk.

Ne spreglejte