Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
25. 7. 2018,
21.36

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48

Natisni članek

Liga Europa Branko Ilić Ilija Stolica NK Olimpija NK Olimpija

Sreda, 25. 7. 2018, 21.36

5 let, 9 mesecev

Pred tekmo lige Europa med Olimpijo in Crusadersom

Trener Olimpije ostaja skrivnosten #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48

V drugem krogu lige Europa bomo imeli Slovenci kar štiri predstavnike. Domžalam, Rudarju in Mariboru so se po izpadu iz kvalifikacij za lige prvakov pridružila še Olimpija. Ljubljančane čaka na papirju lahek nasprotnik, a se zavedajo, da bo za napredovanje doseči kakšen zadetek.

Petar Stojanović
Sportal Finci preživeli v Belorusiji, Valenčiča ni bilo

Tega jim na treh tekmah te sezone še ni uspelo doseči. Tekmec slovenskih prvakov bo severnoirski Crusaders. Kljub številnim težavam v zadnjem obdobju ima slovenski prvak v tem dvoboju vseeno vlogo favorita.

"Pred nami je nov izziv. Mislim, da smo se dobro pripravili. Zavedam se, da je tekmec na papirju slabši, a vsakega prvaka je treba spoštovati. Crusaders imajo dva obraza, doma so boljši in narekujejo ritem, v Evropi so bili povsem drugačni. A priprave so začeli pozneje, zato je morda to tudi zavajajoče," razmišljal trener zmajev Ilija Stolica in se nato obrnil k jedru težav svoje ekipe.

Bo Olimpija premagala severnoirski Crusaders?

  • Da
    52,46 %
    96 glasov
  • Ne
    47,54 %
    87 glasov
Oddanih 183 glasov

"Le vprašanje časa, kdaj se bo odprlo"

"Najbolj pomembno je, da zabijemo gol. Na tekmi z Gorico smo imeli vsaj 30 priložnosti, a prepričan sem, da gre samo za vprašanje časa, kdaj se bo odprlo".

Issah Abass zaradi kazni ne bo mogel pomagati zmajem. | Foto: Vid Ponikvar Issah Abass zaradi kazni ne bo mogel pomagati zmajem. Foto: Vid Ponikvar

Na torkovi novinarski konferenci v Ljubljani ni želel razkriti, s kakšno postavo bo Olimpija igrala. V njej zagotovo ne bo kaznovanega Issaha Abassa, ki je dobil tri tekme prepovedi nastopanja zaradi rdečega kartona, medtem ko ni jasno, kaj bo storil z Andresom Vombergarjem.

Sportal Ljubljančani izgubljajo potrpljenje #video

Kapetan Olimpije: Verjamemo v ta način dela

Branko Ilić je prepričan, da bomo kmalu videli Olimpijo, ki bo dosegla veliko zadetkov. | Foto: Urban Urbanc/Sportida Branko Ilić je prepričan, da bomo kmalu videli Olimpijo, ki bo dosegla veliko zadetkov. Foto: Urban Urbanc/Sportida Nad začetkom sezone ni navdušen niti kapetan Branko Ilić.  "Vsi vemo, da smo pravi. Prepričani smo, da se bo kmalu vse obrnilo v naš prid, le trdo moramo delati. Trenerjeve zamisli so specifične, a jih iz dneva v dan bolje sprejemamo. Verjamemo v ta način dela, sam pa sem prepričan, da bomo kmalu znova gledali Olimpijo, ki dosega veliko golov," pravi Ilić in dodaja, da ne sme ostati le pri besedah.

"Besede ne pomagajo. Jaz sem zgolj iskren in povem, da vsi skupaj verjamemo v svoje uspehe. Je pa res, da bomo to morali pokazati na igrišču."

Prvoligaško dogajanje na Planetu in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na Planet TV in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

NK Domžale
Sportal Oteževalna okoliščina za Domžalčane, a upajo, da se bodo hitro prilagoditi
Erik Janža
Sportal Bo Mariboru življenje skušal zagreniti njegov nekdanji nogometaš?
Ne spreglejte