Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Četrtek,
20. 12. 2007,
13.31

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 20. 12. 2007, 13.31

8 let, 1 mesec

Skočić: Koper favorit le na papirju

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši Interblocka so se uvrstili med štiri najboljše v pokalu Hervis, kar je največji dosežek v zgodovini mladega ljubljanskega kluba. Žreb jim je v polfinalu namenil branilce naslova.

Strokovno vodstvo Interblocka si je z zanimanjem ogledalo sredin žreb polfinala pokala Hervis, ki je Ljubljančanom dodelil za tekmeca Koprčane. ''Vedno rad poudarim, da velja pokal za specifično tekmovanje. V tem trenutku bi bili naši najtežji tekmeci v polfinalu Domžalčani, Koper in Maribor pa sta vendarle veljala za malce boljšo izbiro. Mogoče bi bil Maribor še najbolj primeren, a je tudi Koper 'ugoden'. Prvo tekmo igramo sicer doma, a pokal je le pokal, tako da pričakujem odprta dvoboja in dve izenačeni tekmi. Na papirju je sicer favorit Koper, a le na papirju ...,'' je povedal za Sprotal Dragan Skočić, ki se v zadnjih dneh sooča s številnimi govoricami o zamenjavi prvega trenerja Interblocka, med kandidati pa se omenja tudi Srečko Katanec. ''Na to sem povsem ravnodušen. S predsednikom Jožetom Pečečnikom (na žrebu ni bil prisoten, op. p.) imam korekten odnos. Trenerji moramo biti 'imuni' na takšne govorice. Sam sem, tako da se lahko temu le nasmejem,'' je sproščeno povedal hrvaški strokovnjak na vroči klopi ''kockarjev'', ki so končali jesenski del PrveLige Telekom Slovenije na petem mestu.

Najbolj pomembno je imeti ekipo za Evropo

Kakšen Interblock velja pričakovati v spomladanskem delu prvenstva? ''Poizkušali bomo doseči napredek v igri. Jesenski del mi je razodel nekatere stvari. Zdaj vem, kaj nam še manjka. V zimskem prestopnem roku bomo morali pametno izbrati kader. O okrepitvah je ta čas še prehitro govoriti. Važno je pripeljati igralce, ki bodo povzdignili kvaliteto. Potrebujemo le takšne. Če bo prišel samo eden, bo pač le eden,'' je odločen strateg Interblocka, ki v spomladanskem delu zagotovo ne bo računal na brata Adilović.

''Nista v mojih načrtih, tako da bo potrebno za njiju v prihodnje najti idealno rešitev v kakšnem drugem klubu,'' je odkrito priznal in s tem ''podal žogico'' klubskemu vodstvu Livarja, za katerega sta v minulem obdobju nastopala mlada nogometaša iz Bosne in Hercegovine. ''Zavedamo se, da imamo možnosti za preboj v Evropo. Tako v prvenstvu kot tudi pokalu. Seveda bomo to tudi poizkušali napraviti. Ampak ... Veliko bolj pomembno je imeti ekipo za Evropo kot pa le priti v Evropo.''

Ne spreglejte