Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 12. 2017,
11.30

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

Branko Oblak NK Olimpija NK Olimpija Milan Mandarić Prva liga Telekom Slovenije

Sreda, 20. 12. 2017, 11.30

6 let, 3 mesece

Prva klubska trgovina NK Olimpija

Branko Oblak in Milan Mandarić osrečila navijače Olimpije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Eden najboljših slovenskih nogometašev vseh časov Branko Oblak je v torek ob 19.11 v Mercator centru Šiška odprl prvo klubsko trgovino Nogometnega kluba Olimpija, so danes sporočili iz kluba.

"Pri Olimpiji sem igral kot mladinec, kot član, bil trener. Veseli me, da sem spet zraven, tokrat v drugačni, a kljub temu lepi in častni vlogi. Veseli me tudi, da se je na odprtju zbralo tako veliko ljudi," je po slavnostnem dogodku dejal Branko Oblak.

Na odprtju se je zbralo veliko ljudi, poslovnih partnerjev Olimpije in navijačev, med katerimi so bili največje pozornosti deležni legende kluba in igralci aktualnega prvega moštva zeleno-belih.

Ob odprtju prve klubske trgovine so se v klubu spomnili zlatih časov prejšnjega stoletja, ko so se tekme igrale na Centralnem stadionu za Bežigradom. Trgovina ima namreč podobo zdaj žal že dolgo propadajočega Plečnikovega stadiona.

Milan Mandarić: Spoštujemo zgodovino, ustvarjamo prihodnost

Milan Mandarić je veliko o Olimpiji izvedel že v 70. letih preteklega stoletja. | Foto: Vid Ponikvar Milan Mandarić je veliko o Olimpiji izvedel že v 70. letih preteklega stoletja. Foto: Vid Ponikvar "V Ljubljani sem sicer le dve leti in pol, a zgodovino Olimpije dobro poznam. O njej so mi veliko povedale legende kluba, med njimi tudi doktor O, Aca Obradović, ki je v 70. letih zelo uspešno vodil zeleno-bele. Po odhodu iz Ljubljane je deloval pri meni v San Joseju in slišal sem veliko lepih stvari o Olimpiji in Ljubljani. Morda se je že takrat podzavestno v meni začela buditi želja po prihodu k zmajem. Olimpija je bila in je nekaj posebnega. V klubu se vsakodnevno trudimo in dvigujemo letvico. Olimpijo želimo spraviti na raven, ki so jo zasluži tako na igriščih kot zunaj njih. Spoštujemo zgodovino in ustvarjamo prihodnost. Za vas, dragi navijači," je dejal najzaslužnejši človek za nov mejnik Olimpije, prvo klubsko trgovino v Ljubljani, predsednik Milan Mandarić.

Branko Oblak je bil izbran za najboljšega slovenskega nogometaša zadnjih 50 let. | Foto: NK Olimpija Ljubljana Branko Oblak je bil izbran za najboljšega slovenskega nogometaša zadnjih 50 let. Foto: NK Olimpija Ljubljana

Klub je izdal tudi posebno serijo črnih dresov, v spomin na čase pred petimi desetletji, ko so Ljubljančani igrali v tej barvi. Spominski dresi, ki jih bodo do konca sezone kot tretjo različico tekmovalne opreme uporabljali tudi igralci prvega moštva, se prodajajo v omejeni količini stotih primerkov in so oštevilčeni.

Ne spreglejte