Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 4. 2011,
7.56

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Domžale Koper

Nedelja, 24. 4. 2011, 7.56

8 let

Okčič: Dosegli smo namen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na koprski lepotici Bonifiki so bili v derbiju kroga srečnejši in uspešnejši domačini, ki so s 3:1 premagali domžalsko druščino. Nogometaši Luke Koper so tako še bližje drugemu mestu in Evropi.

Nedžad Okčič, trener Luke Koper:

"To je zaslužena zmaga. Naredili smo vse, da pridemo do zadetkov. Nogometaši so igrali disciplinirano, po prejetem zadetku pa smo morali dvakrat spremeniti način igre, da smo prišli do želenega rezultata. Igralcem čestitam, ker so se držali načrtovanih stvari in dogovorov. V drugem polčasu smo igrali bolje in bili bližje tretjemu zadetku, kot pa prejetju drugega. Domžalam smo se približali na dve točki in tudi držimo prednost na tretjem mestu. Sedaj se moramo dobro odpočiti, ker nas že v torek čaka povratna pokalna tekma v Mariboru. Po prihodu v ekipo nisem imel večjega vpogleda. Dosegli smo namen, ki smo ga želeli. Odločil je zadetek Kontstantina Vassiljeva. Ko je sodnik pokazal šest minut podaljška, sva se nekoliko sporekla in dejal sem, da bomo v podaljšku dosegli še en zadetek. In tako je bila moja napoved pravilna. Drugo mesto je še ulovljivo, saj je pred nami še sedem tekem. Če bomo igrali, kot smo na tej tekmi, je še vse možno."

Darko Birjukov, trener Domžal:

"Pri prvem zadetku je bila nerazumljiva napaka, morda pomanjkanje zbranosti ali utrujenost, ne vem. Potem je bilo veliko lažje igrati, Koprčani pa so igrali na protinapade, ki so bile predvsem dolge žoge. Po izenačenju smo bili bližje zadetku, a je Hasič pri izenačenju izvrstno reagiral. Presekal nas je zadetek Vassiljeva, potem pa je bilo veliko težje na postavljeno obrambo še enkrat izenačiti. Kopru moram čestitati na zasluženi zmagi. Zadetek Dina Stančiča? Lepo je videti takšen zadetek na slovenskih igriščih."

Ne spreglejte