Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 5. 2013,
16.48

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Kranj

Četrtek, 9. 5. 2013, 16.48

7 let, 12 mesecev

Nogomet združuje in zabava različne generacije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ta vikend, 11. in 12. maja ne zamudite najboljše malonogometne zabave v Sloveniji. Obeta se nepozabna zabava za tekmovalce in navijače.

Ta vikend, 11. in 12. maja ne zamudite najboljše malonogometne zabave v Sloveniji. Na Slovenskem trgu v Kranju bo tako najmlajše kot najstarejše navduševal turnir SiOL POKAL, največje vseslovensko rekreativno tekmovanje v malem nogometu. Obeta se nepozabna zabava za tekmovalce in navijače. V soboto bodo ozračje razgreli plesalci iz Jay Dance Studia, v nedeljo pa nas bosta nasmejala znana kranjska stand up komika Tin Vodopivec in Klemen Bučan, ob 15. uri pa bomo navijali za podmladek NK Triglav Kranj. Dečki, stari med 7 in 9 let se bodo namreč pomerili v Ligi mladih prvakov. Mlade upe in tekmovalce SiOL POKAL-a bosta spodbujala tudi Marinko Galič, ambasador projekta, in Franc Kržan, član upravnega odpora ZPMS in sekretar Društva prijateljev mladine Kranj.

Turnir SiOL POKAL bo v Kranju potekal v okviru festivala Teden mladih 2013. Na igrišču se bodo pomerile ekipe ljubiteljskih igralcev malega nogometa iz vašega kraja in okolice, ob igrišču pa bo poskrbljeno za najboljšo zabavo obiskovalcev. S plesnimi ritmi bodo v soboto zbrane dodatno razgreli tudi plesalci plesne šole Jay Dance Studio, ki so se letos uvrstili v polfinale oddaje Slovenija ima talent, pod imenom plesna skupina KAOS. Gre za aktualne državne prvake v street dance formacijah - člani in hip hop produkcijah.

Za nedeljo pa sta znana kranjska stand-up komika Klemen Bučan in Tin Vodopivec pripravila prav poseben zabavni program, pomerila pa se bosta tudi v streljanju na gol. Vzdušje bo v nedeljo ob 15. uri dodatno popestril podmladek NK Triglav Kranj, ki se bo pomeril v Ligi mladih prvakov. Gre za otroško nogometno šolo, ki nudi treninge nogometa za različne starostne skupine otrokom od 4. do 18. leta. Med vpisanimi nogometaši je kar nekaj nogometnih biserov, zato se nam ob trdem delu za nogometno prihodnosti Slovenije ni potrebno bati. Na igrišču SiOL POKAL-a se bo v nedeljo spopadlo 8 ekip podmladka NK Triglav, sestavljenih iz fantov, starih med 7 in 9 let.

Ljubiteljski igralci malega nogometa, ki se bodo pomerili na SiOL POKAL-u v Kranju bodo domov odnesli za skupaj več kot 1000 € nagrad, lepe nagrade pa so rezervirane tudi za navijače.

Z obiskom na turnirja SiOL POKAL v Kranju boste podprli tudi družbeno-odgovorno noto projekta. Telekom Slovenije bo namreč v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije dečkom in deklicam iz socialno ogroženih družin, tudi iz vašega kraja, omogočil nepozabne poletne nogometne počitnice v Kranjski Gori. Pridite, podprite otroke iz socialno ogroženih družin, navijajte za svoje favorite na igrišču, spodbujajte mlade nogometne upe iz NK Triglav Kranj in se nasmejte Tinu Vodopivcu in Klemnu Bučanu. Bodite del spektakularne malonogometne zabave v Kranju! Več informacij o projektu najdete na www.siolpokal.si, aktualno dogajanje in ekskluzivne vsebine pa na www.facebook.com/siolpokal.

Ne spreglejte