Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
29. 5. 2022,
18.24

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,34

Natisni članek

Pini Zahavi Oliver Kahn Bayern München Robert Lewandowski

Nedelja, 29. 5. 2022, 18.24

1 leto, 11 mesecev

Nejasna usoda Lewandowskega

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,34
Bayern Villarreal Lewandowski | Robert Lewandowski je z Bayernom osvojil nemško prvenstvo, v ligi prvakov pa je nepričakovano pokleknil v četrtfinalu proti Villarrealu. | Foto Guliver Image

Robert Lewandowski je z Bayernom osvojil nemško prvenstvo, v ligi prvakov pa je nepričakovano pokleknil v četrtfinalu proti Villarrealu.

Foto: Guliver Image

Napadalec münchenskega Bayerna Robert Lewandowski je danes dejal, da bo kmalu naznanil, ali bo svojo pot v klubu nadaljeval. Medtem je nekdanji direktor nogometnega kluba Karl-Heinz Rummenigge prepričan, da bo ostal, poroča nemška tiskovna agencija dpa. 

Ralf Rangnick
Sportal Sprememba: angleški velikan ne bo več sodeloval z Nemcem

"Prepričan sem, da bom lahko več informacij razkril kmalu," je za Sky TV povedal štiriintridesetletni napadalec. Robert Lewandowski je po koncu sezone v nemški prvi ligi dejal, da pogodbe po letu 2023 z Bayernom ne bo podaljšal in da bo morda odšel že to poletje. Zanj naj bi se zanimala tudi Barcelona.

Čeprav je agent nemškega napadalca Pini Zahavi izjavil, da je Bayern za Lewandowskega že "zgodovina", pa je novi direktor kluba iz Münchna Oliver Kahn poudaril, da mora najboljši strelec "izpolniti svoje pogodbene obveznosti".

Bayern je postal državni prvak desetič zapored, kar je nov rekord največjih petih evropskih lig. | Foto: Reuters Bayern je postal državni prvak desetič zapored, kar je nov rekord največjih petih evropskih lig. Foto: Reuters

Zahavi je danes za Bild TV prav tako dejal: "Po teh izjavah mislim, da klub Roberta ne bo kar tako izpustil," prav tako naj bi Kahn po njegovih besedah izjavil, da "bo demonstriral, da vrata ostajajo zaprta".

Nekdanji direktor Bayerna Karl-HeinzRummenigge je dejal, da se ne bi nikoli prostovoljno odpovedal takšnemu igralcu. "Zanj se moraš boriti in se z njim pogovarjati," je še dodal.

Ne spreglejte